Muhtar Keleş’ten Başkan Yıldırım’a ziyaret!

Dilovası 10.10.2020 - 22:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muhtar Keleş’ten Başkan Yıldırım’a ziyaret!

Dilovası Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş, 5.Olağan kongrede başkan seçilen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti. AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde Dilovası İlçe Başkanlığına İlhan Yıldırım’ın seçilmesinin ardından Dilovası Tavşancıl Mahallesi Muhtarı Kenan Keleş ve İstişare Kurulu Üyesi Bahadır Yalvaç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Yıldırım; “Özellikle salgınla mücadelede muhtarların, sorumluluk bölgeleri içerisindeki altyapı çalışmalarından, düğün ve cenaze işlemlerine kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci dereceden etkili olduğunun farkındayız. Bu kapsamda muhtarlarımızın her daim yanlarında olacağız.” dedi. YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini de dile getiren Başkan Yıldırım, “İlçe Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tavşancıl Mahallesi Muhtarı Kenan Keleş’e ve İstişare Kurulu Üyesi Bahadır Yalvaç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Muhtar Keleş ise Yıldırım’ın başkanlığının hayırlı olmasını temenni ederek, “Siyasi partilerimizle ve bölge protokolümüzle muhtarlar olarak her zaman istişare ve irtibat halinde olacağız. Hepimizin ortak amacı vatandaşa hizmet götürmek. Bu yüzden siyasi görüş gözetmeksizin asli vazifemiz olan vatandaşlara hizmet noktasında herkesle koordineli olarak çalışacağız” dedi.

Dilovası Tavşancıl Mahalle Muhtarı Kenan Keleş, 5.Olağan kongrede başkan seçilen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti.

AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde Dilovası İlçe Başkanlığına İlhan Yıldırım’ın seçilmesinin ardından Dilovası Tavşancıl Mahallesi Muhtarı Kenan Keleş ve İstişare Kurulu Üyesi Bahadır Yalvaç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Yıldırım; “Özellikle salgınla mücadelede muhtarların, sorumluluk bölgeleri içerisindeki altyapı çalışmalarından, düğün ve cenaze işlemlerine kadar vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci dereceden etkili olduğunun farkındayız. Bu kapsamda muhtarlarımızın her daim yanlarında olacağız.” dedi.

YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR

Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini de dile getiren Başkan Yıldırım, “İlçe Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tavşancıl Mahallesi Muhtarı Kenan Keleş’e ve İstişare Kurulu Üyesi Bahadır Yalvaç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Muhtar Keleş ise Yıldırım’ın başkanlığının hayırlı olmasını temenni ederek, “Siyasi partilerimizle ve bölge protokolümüzle muhtarlar olarak her zaman istişare ve irtibat halinde olacağız. Hepimizin ortak amacı vatandaşa hizmet götürmek. Bu yüzden siyasi görüş gözetmeksizin asli vazifemiz olan vatandaşlara hizmet noktasında herkesle koordineli olarak çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.