Muhtarlar Dilovası’nda Buluştu

Dilovası 16.11.2016 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Muhtarlar Dilovası’nda Buluştu

Kocaeli’de bulunan 12 ilçenin Muhtarlar Dernek Başkanın katıldığı ve her ay farklı ilçede yapılan toplantının bu ayki durağı Dilovası oldu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın misafiri olan muhtarlar Tavşancıl Sahil Restaurantta bir araya geldiler.

  Muhtarlar toplantısına Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, K.B.B. Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü Ufuk ATABAY ve Dilovası Mahalle Muhtarları katıldı.   KUTSAL BİR GÖREVİ İCRA EDİYORSUNUZ   Yapılan toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Mahalle muhtarlarımız olarak önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Halkımız ile yerel yönetimler arasındaki köprüyü kuruyor, mahallelerdeki sıkıntı sorun ve ihtiyaçları bizlerle paylaşarak sıkıntıların çözümü noktasında önemli ve kutsal bir görev icra ediyorsunuz. Her ne kadar vatandaşın sorunlarının çözümü için mücadele etseniz de sizlerin de sorunları olduğunu biliyoruz. Onun için zaman zaman sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Yaşadığımız şehrin, yaşadığımız mahallenin daha iyi olması için hep birlikte çalışıyoruz.   ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ   Mahallelerde ki ve kentlerimizdeki sorunların yan ısıra yaşadığımız ülkemizin de sorunlarıyla uğraşmak ve çözüm üretebilmek hepimizin görevi. Şimdi ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Zor bir dönem bu süreç de bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım. Kimsenin birlik ve beraberliğimizi bozmasına müsaade etmeyelim.”dedi.      MUHTARLARIMIZIN İKİ ÖNEMLİ SORUMLULUĞU VAR   Başkan Toltar’ın ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, “İlimizde uygulamaya konulan muhtarlar toplantısı artık ülkemizde her yerde yapılmaktadır. Muhtarlık müessesi bizde çok eskiye dayanmaktadır. Devletimizin idaresinde birinci basamağa sahip olan müessesedir. Muhtarlarımızın fonksiyonu çok önemli ve ülkemizde muhtarların iki şapkası var. Birincisi devletimizin birliği, varlığı, devletin genel uygulamalarını kendi mahallenizde, köyünüzde uygulanması yani genel idarenin temsilcisi olmaktır. İkincisi ise hizmet için mahallenizde, köyünüzde muhtarlık yaptığınız yerde eksiklikleri görmek bunları yetkili mercilere taşımak sorunları sıkıntıları çözmektir.    Toplantı sonrası Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, misafirlerine günün anısına birer hediye takdim ederken, çıkışta hep birlikte hatıra resmi çektirdiler.
Kocaeli’de bulunan 12 ilçenin Muhtarlar Dernek Başkanın katıldığı ve her ay farklı ilçede yapılan toplantının bu ayki durağı Dilovası oldu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın misafiri olan muhtarlar Tavşancıl Sahil Restaurantta bir araya geldiler.

 

Muhtarlar toplantısına Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, K.B.B. Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü Ufuk ATABAY ve Dilovası Mahalle Muhtarları katıldı.

 

KUTSAL BİR GÖREVİ İCRA EDİYORSUNUZ

 

Yapılan toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Mahalle muhtarlarımız olarak önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Halkımız ile yerel yönetimler arasındaki köprüyü kuruyor, mahallelerdeki sıkıntı sorun ve ihtiyaçları bizlerle paylaşarak sıkıntıların çözümü noktasında önemli ve kutsal bir görev icra ediyorsunuz. Her ne kadar vatandaşın sorunlarının çözümü için mücadele etseniz de sizlerin de sorunları olduğunu biliyoruz. Onun için zaman zaman sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Yaşadığımız şehrin, yaşadığımız mahallenin daha iyi olması için hep birlikte çalışıyoruz.

 

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

 

Mahallelerde ki ve kentlerimizdeki sorunların yan ısıra yaşadığımız ülkemizin de sorunlarıyla uğraşmak ve çözüm üretebilmek hepimizin görevi. Şimdi ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Zor bir dönem bu süreç de bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım. Kimsenin birlik ve beraberliğimizi bozmasına müsaade etmeyelim.”dedi. 

 

 

MUHTARLARIMIZIN İKİ ÖNEMLİ SORUMLULUĞU VAR

 

Başkan Toltar’ın ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, “İlimizde uygulamaya konulan muhtarlar toplantısı artık ülkemizde her yerde yapılmaktadır. Muhtarlık müessesi bizde çok eskiye dayanmaktadır. Devletimizin idaresinde birinci basamağa sahip olan müessesedir. Muhtarlarımızın fonksiyonu çok önemli ve ülkemizde muhtarların iki şapkası var. Birincisi devletimizin birliği, varlığı, devletin genel uygulamalarını kendi mahallenizde, köyünüzde uygulanması yani genel idarenin temsilcisi olmaktır. İkincisi ise hizmet için mahallenizde, köyünüzde muhtarlık yaptığınız yerde eksiklikleri görmek bunları yetkili mercilere taşımak sorunları sıkıntıları çözmektir. 

 

Toplantı sonrası Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, misafirlerine günün anısına birer hediye takdim ederken, çıkışta hep birlikte hatıra resmi çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.