19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Muhtarlar mahallelerdeki gözümüz’’

Darıca 15.09.2017 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Muhtarlar mahallelerdeki gözümüz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Muhtarlara yönelik istişare toplantıları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde görev yapan muhtarlara yönelik istişare toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda Gebze toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfü Efil, ilgili yöneticiler, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova mahalle muhtarları katıldı. GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ Gebze Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla, ilgili mahaller hakkında gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Efil ‘’Sene de en az iki defa bütün muhtarlarımızla buluşuyoruz. Ve bu toplantılarda sizler ile istişareler gerçekleştiriyoruz. Sizler bizim mahallerdeki gözümüzsünüz. Biz tabi ki çalışmalarımızı eksiksiz yapmaya çalışıyoruz fakat sizler de herhangi bir eksiklik gördüğünüz de bizleri bilgilendirmelisiniz.’’ diye konuştu. DERNEK BAŞKANLARINA TEŞEKKÜRLER Kocaeli’de ilçelerde görev yapan  ve görevlerini bırakan Eski Muhtar Derneği Başkanlarından Necati Özyurt, Şahin Kot ve Kenan Demirbaş’a Lütfi Efil tarafından teşekkür plaketi ve hediye takdim edildi. Efil,  katkılarından dolayı dernek başkanlarına teşekkür etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Muhtarlara yönelik istişare toplantıları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde görev yapan muhtarlara yönelik istişare toplantıları devam ediyor. Bu kapsamda Gebze toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfü Efil, ilgili yöneticiler, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova mahalle muhtarları katıldı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Gebze Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla, ilgili mahaller hakkında gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Efil ‘’Sene de en az iki defa bütün muhtarlarımızla buluşuyoruz. Ve bu toplantılarda sizler ile istişareler gerçekleştiriyoruz. Sizler bizim mahallerdeki gözümüzsünüz. Biz tabi ki çalışmalarımızı eksiksiz yapmaya çalışıyoruz fakat sizler de herhangi bir eksiklik gördüğünüz de bizleri bilgilendirmelisiniz.’’ diye konuştu.

DERNEK BAŞKANLARINA TEŞEKKÜRLER

Kocaeli’de ilçelerde görev yapan  ve görevlerini bırakan Eski Muhtar Derneği Başkanlarından Necati Özyurt, Şahin Kot ve Kenan Demirbaş’a Lütfi Efil tarafından teşekkür plaketi ve hediye takdim edildi. Efil,  katkılarından dolayı dernek başkanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.