Muhtarlarımızın Yanındayız

Kocaeli 19.04.2018 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Muhtarlarımızın Yanındayız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi. Genel Sekreter Bayram’ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Daire Başkanı Lütfi Efil, Şube Müdürleri ve çalışanlar katıldı. Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, bu haftaki toplantısını, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nda yaptı.   HİZMET VATANDAŞA VERİLMİŞTİR Vatandaşa en kolay ulaşabilmenin en güzel yollarından birinin de mahalle ve köylerdeki muhtarlar olduğunu ifade eden Genel Sekreter İlhan Bayram, Muhtarlarımıza çok değer veriyoruz. Yaptıkları hizmetlerin takdir edilmesi gerekiyor. Özellikle Muhtarlıklar Daire Başkanlığımız bu açıdan önemli bir görevi yürütüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Desteğimizi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz. Muhtarlıklarımıza verdiğimiz hizmet vatandaşlarımıza verilen hizmettir. “dedi.   SAĞLIKLI YAŞAM, BÜTÇEYE DESTEK Öte yandan Muhtarlıklar Daire Başkanlığının Kocaeli’nin köylerinde yaptığı çiftçilere yönelik projelerden de bahseden Genel Sekreter Bayram, Kocaeli’nin her zaman sanayi kenti olduğunu söylüyoruz. Ancak Kocaeli’nin bir tarım kenti olduğunu da unutmamamız gerekir. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçilerimize her zaman destek oluyoruz. Köylerimize yaptığımız hizmetlerimizle doğal yaşamın sağlık ve zenginliklerini sağlıyoruz. Fırınlarda doğal olarak kendi ekmeğini kendi pidesini yapıyor. İnsanımız daha sağlıklı yaşıyor.”dedi.   KÖYLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ Genel Sekreter Bayram, ”Bir çok köyümüze oyun grupları yaptık. Kentimizde ne yapıyorsak, köylerimize de inşa ediyoruz. Köylerimizde kullanılmayan 364 dekara 9 bin fidan diktik. 4 Bin çiftçimize çeşitli konularda eğitim verdik. 2400 çiftçimize bitkisel üretim desteğinde bulunduk. Talepler doğrultusunda 2800 farklı arazinin toprak analizini gerçekleştirdik. 50 hibeli 150 bin meyve fidesi verdik. Destek ver yardımlarla birlikte Tarım çalıştayımızı yaptık. Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz ve her yıl düzenli olarak yapacağımız Tarım Fuarına bu yıl katılım bizleri sevindirdi.” dedi.   REHABİLİTE ALANLARI OLUŞTURUYORUZ İnsanlar şehir merkezilerinde iş yüklerinden dolayı gün içerisinde yoğun strese maruz kalıyor. Bu nedenle kentlerimize doğal rehabilite alanları oluşturmamız gerekiyor. Bunun içinde yeşil alanların sayısını arttırmamız gerekiyor. Sekapark’ı inşa ederken bunu hedefledik. Bir hafta boyunca iş stresini yüklenen vatandaşlar hafta sonu bu alanlara giderek haftanın yorgunluğunu denizin yanında yeşilin içinde atabiliyorlar. Yaptığımız çalışmalarla toplumu toprakla doğayla buluşturuyoruz” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan personelle bir araya geldi. Genel Sekreter Bayram’ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Daire Başkanı Lütfi Efil, Şube Müdürleri ve çalışanlar katıldı. Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, bu haftaki toplantısını, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nda yaptı.

 

HİZMET VATANDAŞA VERİLMİŞTİR

Vatandaşa en kolay ulaşabilmenin en güzel yollarından birinin de mahalle ve köylerdeki muhtarlar olduğunu ifade eden Genel Sekreter İlhan Bayram, Muhtarlarımıza çok değer veriyoruz. Yaptıkları hizmetlerin takdir edilmesi gerekiyor. Özellikle Muhtarlıklar Daire Başkanlığımız bu açıdan önemli bir görevi yürütüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Desteğimizi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz. Muhtarlıklarımıza verdiğimiz hizmet vatandaşlarımıza verilen hizmettir. “dedi.

 

SAĞLIKLI YAŞAM, BÜTÇEYE DESTEK

Öte yandan Muhtarlıklar Daire Başkanlığının Kocaeli’nin köylerinde yaptığı çiftçilere yönelik projelerden de bahseden Genel Sekreter Bayram, Kocaeli’nin her zaman sanayi kenti olduğunu söylüyoruz. Ancak Kocaeli’nin bir tarım kenti olduğunu da unutmamamız gerekir. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçilerimize her zaman destek oluyoruz. Köylerimize yaptığımız hizmetlerimizle doğal yaşamın sağlık ve zenginliklerini sağlıyoruz. Fırınlarda doğal olarak kendi ekmeğini kendi pidesini yapıyor. İnsanımız daha sağlıklı yaşıyor.”dedi.

 

KÖYLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Genel Sekreter Bayram, ”Bir çok köyümüze oyun grupları yaptık. Kentimizde ne yapıyorsak, köylerimize de inşa ediyoruz. Köylerimizde kullanılmayan 364 dekara 9 bin fidan diktik. 4 Bin çiftçimize çeşitli konularda eğitim verdik. 2400 çiftçimize bitkisel üretim desteğinde bulunduk. Talepler doğrultusunda 2800 farklı arazinin toprak analizini gerçekleştirdik. 50 hibeli 150 bin meyve fidesi verdik. Destek ver yardımlarla birlikte Tarım çalıştayımızı yaptık. Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz ve her yıl düzenli olarak yapacağımız Tarım Fuarına bu yıl katılım bizleri sevindirdi.” dedi.

 

REHABİLİTE ALANLARI OLUŞTURUYORUZ

İnsanlar şehir merkezilerinde iş yüklerinden dolayı gün içerisinde yoğun strese maruz kalıyor. Bu nedenle kentlerimize doğal rehabilite alanları oluşturmamız gerekiyor. Bunun içinde yeşil alanların sayısını arttırmamız gerekiyor. Sekapark’ı inşa ederken bunu hedefledik. Bir hafta boyunca iş stresini yüklenen vatandaşlar hafta sonu bu alanlara giderek haftanın yorgunluğunu denizin yanında yeşilin içinde atabiliyorlar. Yaptığımız çalışmalarla toplumu toprakla doğayla buluşturuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.