19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Muhteşemdiler”

Spor 07.10.2019 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Muhteşemdiler”

TUNCAY SOYAK’TAN ESKİÇARŞI’YA:

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, 2-1 kazanılan Küçükyalı Yelkenspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunurken, Gebzespor’un 12.adamı Eskiçarşı’ya özel bir paragraf açtı. “Muhteşemdiler” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam, “Taraftarlarımız gerçekten bize inanılmaz bir destek verdiler. Maçın başlama düdüğü ile birlikte taraftarlarımızın coşkulu desteği takımımıza büyük güç kattı. Gönül isterdi ki onlara daha farklı skorlu bir galibiyet hediye edelim, ama olmadı. Son ana kadar desteğini esirgemeyip bizi İstanbul’a yalnız bırakmayan tüm Gebzespor taraftarlarına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. SOYAK: GRUPTA KOLAY TAKIM YOK Soyak maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise, “İlk yarı sonunda çok daha farklı bir yakalamamız işten bile değildi. Maça hasta hasta çıkan Alperen’in yanı sıra, ikinci yarının başında Göktuğ’un sakatlanması hamle şansımızı azalttı. Farklı bitmesi gereken maç neredeyse 2-2 bitiyordu. Küçükyalı Yelkenspor yaptığı takviyelerle iyi bir takım olmuş. Bu grupta kolay bir takım yok, herkes bunu bilmeli. Rakibi küçümsemeden saha içinde savaşmak bizim asli görevimiz olacak. Değerli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Yarından itibaren Yalova Kadıköyspor maçına odaklanacağız” dedi.
TUNCAY SOYAK’TAN ESKİÇARŞI’YA:

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, 2-1 kazanılan Küçükyalı Yelkenspor maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunurken, Gebzespor’un 12.adamı Eskiçarşı’ya özel bir paragraf açtı. “Muhteşemdiler” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam, “Taraftarlarımız gerçekten bize inanılmaz bir destek verdiler. Maçın başlama düdüğü ile birlikte taraftarlarımızın coşkulu desteği takımımıza büyük güç kattı. Gönül isterdi ki onlara daha farklı skorlu bir galibiyet hediye edelim, ama olmadı. Son ana kadar desteğini esirgemeyip bizi İstanbul’a yalnız bırakmayan tüm Gebzespor taraftarlarına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

SOYAK: GRUPTA KOLAY TAKIM YOK

Soyak maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise, “İlk yarı sonunda çok daha farklı bir yakalamamız işten bile değildi. Maça hasta hasta çıkan Alperen’in yanı sıra, ikinci yarının başında Göktuğ’un sakatlanması hamle şansımızı azalttı. Farklı bitmesi gereken maç neredeyse 2-2 bitiyordu. Küçükyalı Yelkenspor yaptığı takviyelerle iyi bir takım olmuş. Bu grupta kolay bir takım yok, herkes bunu bilmeli. Rakibi küçümsemeden saha içinde savaşmak bizim asli görevimiz olacak. Değerli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Yarından itibaren Yalova Kadıköyspor maçına odaklanacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.