‘Mültecilere zorunluk yok mu?

Darıca 30.06.2020 - 20:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Mültecilere zorunluk yok mu?

VATANDAŞLARDAN DARICA EMNİYETİ’NE ÇAĞRI;

Darıca’da mültecilerin yoğunlukta yaşadığı Sırasöğütler ve Nenehatun Mahalleleri’nde maske takma zorunluluğuna uyulmadığı, mahallede de herhangi bir denetim yapılmadığına rastlandı. İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği ‘maske’ talimatı yürürlüğe girdiği bu günden tüm yurtta denetimler sıklaştırıldı. Ancak Darıca’da mültecilerin yoğunlukta yaşadığı Sırasöğütler ve Nenehatun Mahalleleri’nde maske takma zorunluluğuna uyulmadığı, mahallede de herhangi bir denetim yapılmadığına rastlandı. ‘Mültecilere maske takma zorunluluğu yok mu’ diyen vatandaşlar Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çağrıda bulundu. Vatandaşlar maske takma zorunluluğuna uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi uyarınca 900 lira idari para cezası kesilmesini istedi.
VATANDAŞLARDAN DARICA EMNİYETİ’NE ÇAĞRI;

Darıca’da mültecilerin yoğunlukta yaşadığı Sırasöğütler ve Nenehatun Mahalleleri’nde maske takma zorunluluğuna uyulmadığı, mahallede de herhangi bir denetim yapılmadığına rastlandı.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği ‘maske’ talimatı yürürlüğe girdiği bu günden tüm yurtta denetimler sıklaştırıldı. Ancak Darıca’da mültecilerin yoğunlukta yaşadığı Sırasöğütler ve Nenehatun Mahalleleri’nde maske takma zorunluluğuna uyulmadığı, mahallede de herhangi bir denetim yapılmadığına rastlandı. ‘Mültecilere maske takma zorunluluğu yok mu’ diyen vatandaşlar Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çağrıda bulundu. Vatandaşlar maske takma zorunluluğuna uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi uyarınca 900 lira idari para cezası kesilmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.