MURZİOĞLU’NDAN ÇİLER'E ZİYARET!

Gebze 24.02.2017 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MURZİOĞLU’NDAN ÇİLER'E ZİYARET!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu, Gebze’de ağırladı.

 “Gebze Ticaret Odası ve Yönetim Kurulu Üyeleri”, TOBB yönetim kurulu üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Yardımcısından oluşan “Samsun Ticaret ve Sanayi Odası” yetkililerini Gebze’de ağırladı. Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Murzioğlu’na, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Meclis Divanı Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, GTO Genel Sekreteri ve GTO Meclis Üyesi aynı zamanda Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Fatma Sevgi Çiler heyete eşlik etti. GOSB VE TSE’YE GİTTİ TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine TSE’ye giderek başlayan Murzioğlu ardından GOSB’a geçti. Burada incelemelerde bulunan Murzioğlu, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’dan bilgi aldı. ORTAK PROJELER KONUŞULDU Çiler, oda faaliyetleri ve bölgemize ilişkin çarpıcı istatistikleri heyet yetkilileri ile paylaşırken, Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanından bölgelerine dair bilgi aldı. Toplantıda iki Oda arasında bilgi alışverişi yapıldı ve ortak projeler konuşuldu. TÜBİTAK- MAM gezisi ile son bulan ziyaretten memnun kalan Samsun heyetiyle Çiler, tekrar görüşme dilekleriyle ayrıldı.  
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu, Gebze’de ağırladı.

 “Gebze Ticaret Odası ve Yönetim Kurulu Üyeleri”, TOBB yönetim kurulu üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Yardımcısından oluşan “Samsun Ticaret ve Sanayi Odası” yetkililerini Gebze’de ağırladı. Gebze’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Murzioğlu’na, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Meclis Divanı Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, GTO Genel Sekreteri ve GTO Meclis Üyesi aynı zamanda Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Fatma Sevgi Çiler heyete eşlik etti.

GOSB VE TSE’YE GİTTİ

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerine TSE’ye giderek başlayan Murzioğlu ardından GOSB’a geçti. Burada incelemelerde bulunan Murzioğlu, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’dan bilgi aldı.

ORTAK PROJELER KONUŞULDU

Çiler, oda faaliyetleri ve bölgemize ilişkin çarpıcı istatistikleri heyet yetkilileri ile paylaşırken, Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanından bölgelerine dair bilgi aldı. Toplantıda iki Oda arasında bilgi alışverişi yapıldı ve ortak projeler konuşuldu. TÜBİTAK- MAM gezisi ile son bulan ziyaretten memnun kalan Samsun heyetiyle Çiler, tekrar görüşme dilekleriyle ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.