GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

MÜSİAD Gebze Saraybosna'ya gidiyor!

Gebze 07.10.2019 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MÜSİAD Gebze Saraybosna'ya gidiyor!

MÜSİAD, Bosna Hersek’in Başkenti Saraybosna’da Uluslararası İş Forumu (International Business Forum) düzenleyecek.

16-19 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan foruma 25 farklı ülkeden 42 iş adamının bir araya getirilmesiyle 1995 yılında oluşturulan International Business Forum ( IBF) bu yıl 23.kez düzenleniyor. MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz ve yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı zirveye, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, IBF Başkanı Erol Yarar, Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkanı H.E. Nemanja Vasić, Bosna Hersek Türkiye Büyükelçisi H.E. Haldun Koç’un da katılımı bekleniyor. SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BİRE BİR GÖRÜŞME Programda, Türkiye, Avrupa, ABD, Kanada, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ile Bosna-Hersek’ten 1000 seçkin iş adamı bir araya getirilecek. Bosna-Hersek’in sahip olduğu ticaret ve yatırım potansiyeline dikkat çekebilmek amacıyla Saraybosna’da gerçekleştirilecek olan 23. IBF Kongresi kapsamında; ülkenin gıda, tarım, hayvancılık, turizm, inşaat, sağlık, metal, mobilya ve orman ürünleri sektörlerindeki ayrıcalıklı yapısına dikkat çekilmesi planlanıyor. Programda, Bosna Hersek’teki Yatırım Fırsatlarına ilişkin bir de panel düzenlenecek, Panel sonrası B2B görüşmeleri gerçekleştirilecek. Forum kapsamında, MÜSİAD Dünya Başkanları Toplantısı da düzenlenecek.
MÜSİAD, Bosna Hersek’in Başkenti Saraybosna’da Uluslararası İş Forumu (International Business Forum) düzenleyecek.

16-19 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan foruma 25 farklı ülkeden 42 iş adamının bir araya getirilmesiyle 1995 yılında oluşturulan International Business Forum ( IBF) bu yıl 23.kez düzenleniyor. MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz ve yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı zirveye, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, IBF Başkanı Erol Yarar, Bosna Hersek Dış Ticaret Odası Başkanı H.E. Nemanja Vasić, Bosna Hersek Türkiye Büyükelçisi H.E. Haldun Koç’un da katılımı bekleniyor.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BİRE BİR GÖRÜŞME

Programda, Türkiye, Avrupa, ABD, Kanada, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ile Bosna-Hersek’ten 1000 seçkin iş adamı bir araya getirilecek. Bosna-Hersek’in sahip olduğu ticaret ve yatırım potansiyeline dikkat çekebilmek amacıyla Saraybosna’da gerçekleştirilecek olan 23. IBF Kongresi kapsamında; ülkenin gıda, tarım, hayvancılık, turizm, inşaat, sağlık, metal, mobilya ve orman ürünleri sektörlerindeki ayrıcalıklı yapısına dikkat çekilmesi planlanıyor. Programda, Bosna Hersek’teki Yatırım Fırsatlarına ilişkin bir de panel düzenlenecek, Panel sonrası B2B görüşmeleri gerçekleştirilecek. Forum kapsamında, MÜSİAD Dünya Başkanları Toplantısı da düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.