19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MÜSİAD GEBZE SESSİZ KALMADI

Gebze 21.07.2015 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD GEBZE SESSİZ KALMADI

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali KURT, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümüne 100 kişinin yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili yaptığı yazılı açıklama yaptı.

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali KURT, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümüne 100 kişinin yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ‘’Türkiye’nin istikrarsızlığı için çabalayan mihrakların eylemleri hedefine ulaşamayacaktır. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz’’ dedi. KURT şöyle devam etti. ‘’Türkiye’nin bölgesinde ve dünyadaki yerini hazmedemeyenler, kötülük pompalamaya, ölüm kusmaya devam etse de, Anadolu kardeşliğini bozamayacaklardır. Terör, bir süreliğine topluma zarar verse de, yok olmaya mahkûmdur. Yüzyıllar boyu, her türlü zorluk ve acıya birlikte göğüs gererek galip çıkmayı başaran milletimiz, yolundan ve kardeşlik ikliminden uzaklaşmadan yürüyüşünü sürdürecektir. Terörün; milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terör'dür, kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısındayız. Menfur olayın, her türlü etnik, dini ve mezhepsel unsurun bu topraklarda birlikte yaşamaya devam edeceğine olan inancımızı bozamayacağını ifade eder, patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımızda Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.’’
MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali KURT, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümüne 100 kişinin yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili yaptığı yazılı açıklama yaptı.

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali KURT, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümüne 100 kişinin yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ‘’Türkiye’nin istikrarsızlığı için çabalayan mihrakların eylemleri hedefine ulaşamayacaktır. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz’’ dedi.

KURT şöyle devam etti.

‘’Türkiye’nin bölgesinde ve dünyadaki yerini hazmedemeyenler, kötülük pompalamaya, ölüm kusmaya devam etse de, Anadolu kardeşliğini bozamayacaklardır. Terör, bir süreliğine topluma zarar verse de, yok olmaya mahkûmdur.

Yüzyıllar boyu, her türlü zorluk ve acıya birlikte göğüs gererek galip çıkmayı başaran milletimiz, yolundan ve kardeşlik ikliminden uzaklaşmadan yürüyüşünü sürdürecektir.

Terörün; milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terör'dür, kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısındayız.

Menfur olayın, her türlü etnik, dini ve mezhepsel unsurun bu topraklarda birlikte yaşamaya devam edeceğine olan inancımızı bozamayacağını ifade eder, patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımızda Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.