Muşlular İftarda Buluştu

Gebze 23.05.2019 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Muşlular İftarda Buluştu

Kocaeli’de ikamet eden Muşlular, Kocaeli Muşlular Derneği (MUŞ-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Seçkin’in ev sahipliğinde düzenlenen bir iftar programında buluştu. Kocaeli’ndeki Muşlular, Gebze merkezli Kocaeli MUŞ-DER Başkanı Gıyaettin Seçkin’in işletmesinde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara yoğun katılım sağlayan hemşerilerine hitap eden Seçkin, Ramazan’daki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Seçkin Döner’de verilen iftar yemeğine gelen tüm hemşerilerine teşekkür eden Seçkin, “İftar yemeği organizasyonunda hep birlikte bir araya geldik. Hasret giderdik, katılım sağlayan tüm dostlara, hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. KÜBRA AKABALI

Kocaeli’de ikamet eden Muşlular, Kocaeli Muşlular Derneği (MUŞ-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Seçkin’in ev sahipliğinde düzenlenen bir iftar programında buluştu. Kocaeli’ndeki Muşlular, Gebze merkezli Kocaeli MUŞ-DER Başkanı Gıyaettin Seçkin’in işletmesinde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara yoğun katılım sağlayan hemşerilerine hitap eden Seçkin, Ramazan’daki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Seçkin Döner’de verilen iftar yemeğine gelen tüm hemşerilerine teşekkür eden Seçkin, “İftar yemeği organizasyonunda hep birlikte bir araya geldik. Hasret giderdik, katılım sağlayan tüm dostlara, hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.