Muşlular Turnuvasına Büyük İlgi

Spor 09.02.2015 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Muşlular Turnuvasına Büyük İlgi

Muşlular derneğinin düzenlemiş olduğu futbol turnuvası 7 Şubat Cumartesi günü Maxi halı saha sport center tesislerinde start aldı. 4 gruptan oluşan toplam 16 takımın yer aldığı futbol turnuvasın ilgi büyük olurken spor severler ’de turnuvaya büyük ilgi gösterdiler.

Cumartesi günü iki karşılaşma oynanırken, Pazar günü ise maçlar 6 karşılaşma ile devam etti.  Gebze  Muşlular dernek başkanı Ayhan Çakan  turnuvaya katılan takımlarla   yakından ilgilenirken, en iyi şekilde geçmesi için de tüm imkanları seferber etmesi tüm spor severlerin taktirini topladı. Gebze Muşlular Derneği Başkanı Ayhan  Çakan  karşılaşmalar öncesinde  turnuvaya katılım gösteren takımlara da  güzel uyarılarda bulundu. Çakan ‘’Bu turnuvayı en başta eğlenmek amacı ile düzenliyoruz , Amacımız maksadımız  kardeşliğimizi , dostluğumuzu pekiştirmek bir araya gelerek güzel işler başarabildiğimizi ortaya koymaktır. Oynanan futbol bir yana  kalp kırmadan  eğlenip güzel ve dostça sahadan ayrılmak olmalıdır’’ diye vurguladı. Gruplarda ilk 2 sırada bitiren takımlar bir üst tura gidecek ve eleme üslüyle final turuna kalma mücadelesi  verecekler. Final karşılaşmaması 11 kişilik kadrolar ile büyük sahada gerçekleşeceğini belirten  Çakan katılım sağlayan takımlara da Muşlular Derneği adına teşekkür etti. Turnuvayı izlemeye gelen eski Gebzesporlu futbolcularda maxi halı sahada idi. Muammer Öz , Yılmaz Öktem , Vedat Bora gibi isimler turnuvaya katılan takımlardaki yakınları izleyerek destek oldular. Turnuva da ilk gün oynanan karşılaşmalarda AY Yapı İnşaat,Vefa İnşaatı 5-2 yenerken. Hareket Harfiyat’ta rakibi Engin İletişimi 2-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başladılar.  
Muşlular derneğinin düzenlemiş olduğu futbol turnuvası 7 Şubat Cumartesi günü Maxi halı saha sport center tesislerinde start aldı. 4 gruptan oluşan toplam 16 takımın yer aldığı futbol turnuvasın ilgi büyük olurken spor severler ’de turnuvaya büyük ilgi gösterdiler.

Cumartesi günü iki karşılaşma oynanırken, Pazar günü ise maçlar 6 karşılaşma ile devam etti.  Gebze  Muşlular dernek başkanı Ayhan Çakan  turnuvaya katılan takımlarla   yakından ilgilenirken, en iyi şekilde geçmesi için de tüm imkanları seferber etmesi tüm spor severlerin taktirini topladı. Gebze Muşlular Derneği Başkanı Ayhan  Çakan  karşılaşmalar öncesinde  turnuvaya katılım gösteren takımlara da  güzel uyarılarda bulundu. Çakan ‘’Bu turnuvayı en başta eğlenmek amacı ile düzenliyoruz , Amacımız maksadımız  kardeşliğimizi , dostluğumuzu pekiştirmek bir araya gelerek güzel işler başarabildiğimizi ortaya koymaktır. Oynanan futbol bir yana  kalp kırmadan  eğlenip güzel ve dostça sahadan ayrılmak olmalıdır’’ diye vurguladı.

Gruplarda ilk 2 sırada bitiren takımlar bir üst tura gidecek ve eleme üslüyle final turuna kalma mücadelesi  verecekler. Final karşılaşmaması 11 kişilik kadrolar ile büyük sahada gerçekleşeceğini belirten  Çakan katılım sağlayan takımlara da Muşlular Derneği adına teşekkür etti. Turnuvayı izlemeye gelen eski Gebzesporlu futbolcularda maxi halı sahada idi. Muammer Öz , Yılmaz Öktem , Vedat Bora gibi isimler turnuvaya katılan takımlardaki yakınları izleyerek destek oldular. Turnuva da ilk gün oynanan karşılaşmalarda AY Yapı İnşaat,Vefa İnşaatı 5-2 yenerken. Hareket Harfiyat’ta rakibi Engin İletişimi 2-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başladılar.




 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.