‘’MUSTAFA BAŞKAN VARSA BEN DE VARIM’’

Spor 17.05.2017 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’MUSTAFA BAŞKAN VARSA BEN DE VARIM’’

Yeni sezon için kolları erken sıvayan Darıca Gençlerbirliği transferde de elini çabuk tutuyor. Şampiyonluk için işini şansa bırakmak istemeyen sarı yeşilli temsilcimiz, geçen sezonun başında Giresunspor’dan transfer ettiği ve devre arasında yollarını ayırdığı Rıdvan Sağlam ile gelecek sezon için yeniden söz kesti. Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Düzcespor formasını giyen yıldız oyuncu, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ile yaptığı görüşmede, yeniden Darıca G.B formasını seve seve giyeceğini söyledi. ‘’MUSTAFA BAŞKAN’IN OLDUĞU HER YERDE BEN DE VARIM’’ Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Rıdvan Sağlam, ‘’Geçen sezon istemediğimiz bir ayrılık yaşandı. Sezon başındaki güzel takım bütünlüğünün bazı sebepler nedeniyle ilerleyen haftalarda sekteye uğraması, yolları ayırmamıza neden oldu. Fakat Mustafa Başkan ile gönül bağımız hiç kopmadı. Kendisiyle yaptığım görüşmede de uygun bir ortam olduğu sürece sarı yeşilli formayı yeniden giyeceğimi söyledim. Mustafa Başkan’ın olduğu her yerde ben de varım’’dedi.    

Yeni sezon için kolları erken sıvayan Darıca Gençlerbirliği transferde de elini çabuk tutuyor. Şampiyonluk için işini şansa bırakmak istemeyen sarı yeşilli temsilcimiz, geçen sezonun başında Giresunspor’dan transfer ettiği ve devre arasında yollarını ayırdığı Rıdvan Sağlam ile gelecek sezon için yeniden söz kesti. Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Düzcespor formasını giyen yıldız oyuncu, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ile yaptığı görüşmede, yeniden Darıca G.B formasını seve seve giyeceğini söyledi.

‘’MUSTAFA BAŞKAN’IN OLDUĞU HER YERDE BEN DE VARIM’’

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Rıdvan Sağlam, ‘’Geçen sezon istemediğimiz bir ayrılık yaşandı. Sezon başındaki güzel takım bütünlüğünün bazı sebepler nedeniyle ilerleyen haftalarda sekteye uğraması, yolları ayırmamıza neden oldu. Fakat Mustafa Başkan ile gönül bağımız hiç kopmadı. Kendisiyle yaptığım görüşmede de uygun bir ortam olduğu sürece sarı yeşilli formayı yeniden giyeceğimi söyledim. Mustafa Başkan’ın olduğu her yerde ben de varım’’dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.