“Mutlu yarınlar getireceğiz!”

Darıca 24.06.2019 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Mutlu yarınlar getireceğiz!”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ederek, “Hem İstanbul’umuza hem de ülkemize mutlu yarınlar getireceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da YSK’nın kararı ile tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde tekrar seçildi. Kocaeli bölgesinin akın ettiği İstanbul seçimleri ile alakalı bölge ilçe başkanları gazetemize konuştu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım seçimlerle alakalı gazetemize açıklamalarda bulunarak, “31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sudan sebeplerle iptal edildi. İstanbullular iradesine saygı duyulmadığı için karşı tarafı cezalandırdı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun barışçıl söylemleri kin ve nefret dilinin üstüne geçti.  23 Haziran İstanbul seçimleri 31 Mart’ta kazanılmış bir hakkın iadesi oldu. Bir kez daha gördük ki; Türk halkı sandıkta gösterdiği iradeye saygı gösterilmesini istiyor. UMUTSUZLUĞU KIRDIK Darıca örgütü olarak seçim çalışmalarına yoğun bir katkı sunmaya çalıştık. Darıca’dan 100 gönüllümüzü İstanbul İl Başkanlığımızın görevlendirmesi ile Tuzla’ya gönderdik. Bizlerin de bilgisi dahilinde Nenehatun Mahalle Başkanımız ve İl Disiplin Kurulu üyemiz Kemal Taş, Nenehatun Mahallesi’nden bir ekiple birlikte Sultangazi’de çalıştı. Bizler yönerim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ve deneyimli sandık müşahitlerimizle ve Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan ile Kartal’da görevimizin başındaydık. Yoğun bir mesai harcayarak 4 okulda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Seçimleri yaklaşık 800 bin farkla kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu söz verdiği gibi çok çalışacak. Hem İstanbul’umuza hem de ülkemize mutlu yarınlar getireceğiz. Halkımızda oluşan umutsuzluğu kırdık. Umudumuzu taze tutarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.    ÖTEKİLEŞTİRME DİLİ KAYBETTİ CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı da barış dilinin kazandığını belirterek, “Adalet yürüyüşü partimizin mihenk taşı oldu. Kurultaylarda 'hak, hukuk, adalet' diye bağırdık. Şu anki potansiyele baktığınız zaman bugün seçim olsa 25 ilçeyi alabilecek pozisyondayız. AK Parti'nin kalesi olan yerlerde öne geçtiğimizi, oylarımızı arttırdığımızı görüyoruz. Dün Tuzla'da incelediğim 10 sandıkta 31 Mart'a göre oylarımızı yükseltmişiz, yarı yarıya fark attığımız yerler bile olmuş. Sözün özü barış dili kazanmıştır, ötekileştirme dili kaybetmiştir. Kazanan Türkiye olmuştur. Türkiye'nin 81 ilinde İstanbul'da görev almak için gelen insanlar vardı. Ekrem İmamoğlu müthiş bir insan. Kendinden çok emin ve üretken bir politikacı. Kendisine bu kutlu görevinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. HABER: KÜBRA AKABALI
CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ikinci kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ederek, “Hem İstanbul’umuza hem de ülkemize mutlu yarınlar getireceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da YSK’nın kararı ile tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde tekrar seçildi. Kocaeli bölgesinin akın ettiği İstanbul seçimleri ile alakalı bölge ilçe başkanları gazetemize konuştu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım seçimlerle alakalı gazetemize açıklamalarda bulunarak, “31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sudan sebeplerle iptal edildi. İstanbullular iradesine saygı duyulmadığı için karşı tarafı cezalandırdı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun barışçıl söylemleri kin ve nefret dilinin üstüne geçti.  23 Haziran İstanbul seçimleri 31 Mart’ta kazanılmış bir hakkın iadesi oldu. Bir kez daha gördük ki; Türk halkı sandıkta gösterdiği iradeye saygı gösterilmesini istiyor.

UMUTSUZLUĞU KIRDIK
Darıca örgütü olarak seçim çalışmalarına yoğun bir katkı sunmaya çalıştık. Darıca’dan 100 gönüllümüzü İstanbul İl Başkanlığımızın görevlendirmesi ile Tuzla’ya gönderdik. Bizlerin de bilgisi dahilinde Nenehatun Mahalle Başkanımız ve İl Disiplin Kurulu üyemiz Kemal Taş, Nenehatun Mahallesi’nden bir ekiple birlikte Sultangazi’de çalıştı. Bizler yönerim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ve deneyimli sandık müşahitlerimizle ve Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan ile Kartal’da görevimizin başındaydık. Yoğun bir mesai harcayarak 4 okulda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Seçimleri yaklaşık 800 bin farkla kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu söz verdiği gibi çok çalışacak. Hem İstanbul’umuza hem de ülkemize mutlu yarınlar getireceğiz. Halkımızda oluşan umutsuzluğu kırdık. Umudumuzu taze tutarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 
 

ÖTEKİLEŞTİRME DİLİ KAYBETTİ
CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı da barış dilinin kazandığını belirterek, “Adalet yürüyüşü partimizin mihenk taşı oldu. Kurultaylarda 'hak, hukuk, adalet' diye bağırdık. Şu anki potansiyele baktığınız zaman bugün seçim olsa 25 ilçeyi alabilecek pozisyondayız. AK Parti'nin kalesi olan yerlerde öne geçtiğimizi, oylarımızı arttırdığımızı görüyoruz. Dün Tuzla'da incelediğim 10 sandıkta 31 Mart'a göre oylarımızı yükseltmişiz, yarı yarıya fark attığımız yerler bile olmuş. Sözün özü barış dili kazanmıştır, ötekileştirme dili kaybetmiştir. Kazanan Türkiye olmuştur. Türkiye'nin 81 ilinde İstanbul'da görev almak için gelen insanlar vardı. Ekrem İmamoğlu müthiş bir insan. Kendinden çok emin ve üretken bir politikacı. Kendisine bu kutlu görevinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.