19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muzaffer Bıyık bu yanlışı hep yapıyor

Kocaeli 23.09.2019 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muzaffer Bıyık bu yanlışı hep yapıyor

ABBAS SIR YAZDI. OKUMADAN GEÇMEYİN..

AK Parti İlçe Başkanlığı döneminde yapmış olduğu başarılı işlerden sonra yaklaşık 6 aydır başlamış olduğu belediye başkanlık görevini adam gibi ve çok başarılı bir şekilde yapan Sayın Muzaffer Bıyık, bırakın Darıca’yı Kocaeli’nin her tarafında konuşuluyor. Eylemi söylemi yaptığı her şey gerek partililer gerekse Darıca halkı tarafından takdirle karşılanan Sayın Başkanın kısa zamanda en büyük hizmetlerinden biri olan Çöp Taksi" uygulaması ‘olayı ‘olay diyorum. Bu konu sadece Darıca’da değil her tarafta olay oldu. İnşallah bu konu Şevki Demirci gibi onun da başını yemez. Çünkü çok büyük bir rant var. Gelelim Sayın Başkan Muzaffer Bıyık’ın ikinci en önemli icraatına; O da Sayın Şentürk’ü başkan yardımcısı yapmak olmuştur. Neden mi? Çünkü Cüneyt Şentürk yıllardır Darıca’da yaşayan, Darıca’nın sorun ve sıkıntılarını bilen, Darıca’nın eksiğini gediğini bilen halkın içinden, gerçek bir halk çocuğu. İftira atanlar gibi Cumartesi çocuğu değil. Gelelim iddialara göre yapılan habere Sayın Şentürk’ün beyanı Sayın Şentürk, Darıca’da bir camiden gelen talep üzerine Belediye Başkanı Sayan Muzaffer Bıyık Bey’i bilgilendirmiş. Sayın Başkan’da Şentürk’e “Büyükşehir Belediyesi’nden iste cami cemaatimizin isteğini yerine getir” diye talimat vermiş. Sayın Şentürk’te haklı olarak Büyükşehir’deki birim müdürünü aramış ve birim müdürüne Darıca Belediye Başkan Yardımcısı olduğunu, falanca cami için 1 adet kamelya gerekli olduğunu ve destek istediğini söylemiş. Olayın aslı astarı bu kadar. Bazı internet sitelerinde yazdığı gibi, ‘Benim kim olduğumu biliyor musunuz?’ gibi söylemler tamamen asılsız ve iftiradan ibarettir.
ABBAS SIR YAZDI. OKUMADAN GEÇMEYİN..

AK Parti İlçe Başkanlığı döneminde yapmış olduğu başarılı işlerden sonra yaklaşık 6 aydır başlamış olduğu belediye başkanlık görevini adam gibi ve çok başarılı bir şekilde yapan Sayın Muzaffer Bıyık, bırakın Darıca’yı Kocaeli’nin her tarafında konuşuluyor. Eylemi söylemi yaptığı her şey gerek partililer gerekse Darıca halkı tarafından takdirle karşılanan Sayın Başkanın kısa zamanda en büyük hizmetlerinden biri olan Çöp Taksi" uygulaması ‘olayı ‘olay diyorum. Bu konu sadece Darıca’da değil her tarafta olay oldu. İnşallah bu konu Şevki Demirci gibi onun da başını yemez. Çünkü çok büyük bir rant var.

Gelelim Sayın Başkan Muzaffer Bıyık’ın ikinci en önemli icraatına;

O da Sayın Şentürk’ü başkan yardımcısı yapmak olmuştur. Neden mi?

Çünkü Cüneyt Şentürk yıllardır Darıca’da yaşayan, Darıca’nın sorun ve sıkıntılarını bilen, Darıca’nın eksiğini gediğini bilen halkın içinden, gerçek bir halk çocuğu. İftira atanlar gibi Cumartesi çocuğu değil.

Gelelim iddialara göre yapılan habere

Sayın Şentürk’ün beyanı

Sayın Şentürk, Darıca’da bir camiden gelen talep üzerine Belediye Başkanı Sayan Muzaffer Bıyık Bey’i bilgilendirmiş. Sayın Başkan’da Şentürk’e “Büyükşehir Belediyesi’nden iste cami cemaatimizin isteğini yerine getir” diye talimat vermiş. Sayın Şentürk’te haklı olarak Büyükşehir’deki birim müdürünü aramış ve birim müdürüne Darıca Belediye Başkan Yardımcısı olduğunu, falanca cami için 1 adet kamelya gerekli olduğunu ve destek istediğini söylemiş.

Olayın aslı astarı bu kadar.

Bazı internet sitelerinde yazdığı gibi, ‘Benim kim olduğumu biliyor musunuz?’ gibi söylemler tamamen asılsız ve iftiradan ibarettir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.