Muzaffer Bıyık, Keşke daha önce Başkan olsaydı!

Gündem 21.06.2020 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muzaffer Bıyık, Keşke daha önce Başkan olsaydı!

Muzaffer Bıyık ve Darıca artık tam anlamıyla özdeşti. Yaptı, yapacak, yapıyor… Sayın Bıyık uzunca bir süre AK Parti’de İlçe Başkanlığı yaptı. Ne yaptıysa da adam gibi yaptı. O dönemin belediye başkanının tutum ve davranışına rağmen gerçekten adam gibi görev yaptı. Benim esas yazmak istediğim, eskiler değil bugünkü Muzaffer Bıyık… Eski Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin belediye başkanlığı döneminde sürekli kullandığı bir söz vardı; “Üçlü olsun güçlü olsun” diye. Bu sözü de “Hükümet, büyükşehir ve yerel belediye” olarak ayırıyordu. Çok doğru, Her üçü aynı partiden ama uyum yok, örnekleri de ortada  Uyum istişare bilene, Büyüklere danışan, halkın içinde olan, halkın dediğini yapan, halkın isteklerine ve ihtiyaçlarına göre hareket eden.. İşte o zaman Belediye Başkanı olursunuz İşte o zaman Belediye Başkanlığında başarılı olursunuz… Bunları şu yüzden söylüyorum, Keşke bir önceki dönem  Muzaffer Bıyık Belediye Başkanı olsaymış.. Çünkü gerçekten Darıca’nın özelikle geçen dönemi ve geçtiğimiz 5 yılı boşa gitti. Bugün gelinen noktada Darıca 1 yılda şaha kalktı.. Gerçekten Darıca Turizm Şehri oluyor, spor şehri oluyor… Kısacası yaşam şehri oluyor… Peki Darıca, bir yılda nasıl böyle şaha kalktı.. İşte burası da tam Şevki Demirci’nin dediği gibi; “3’lü oldu güçlü oldu…” Özelikle herkesin takdirini kazanan, herkesin Tahir hocası olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın Bey ile uyumlu çalışması Muzaffer Bıyık Başkanın artıları oldu… Darıca’da yapılan hizmetleri yerinde görmenizi hatta Darıca’da yapılan güzellikleri yerinde görmenizi tavsiye ederim… Sağlıcakla kalın…

Muzaffer Bıyık ve Darıca artık tam anlamıyla özdeşti.

Yaptı, yapacak, yapıyor…

Sayın Bıyık uzunca bir süre AK Parti’de İlçe Başkanlığı yaptı. Ne yaptıysa da adam gibi yaptı. O dönemin belediye başkanının tutum ve davranışına rağmen gerçekten adam gibi görev yaptı.

Benim esas yazmak istediğim, eskiler değil bugünkü Muzaffer Bıyık…

Eski Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin belediye başkanlığı döneminde sürekli kullandığı bir söz vardı; “Üçlü olsun güçlü olsun” diye.

Bu sözü de “Hükümet, büyükşehir ve yerel belediye” olarak ayırıyordu.

Çok doğru,

Her üçü aynı partiden ama uyum yok, örnekleri de ortada 

Uyum istişare bilene, Büyüklere danışan, halkın içinde olan, halkın dediğini yapan, halkın isteklerine ve ihtiyaçlarına göre hareket eden..

İşte o zaman Belediye Başkanı olursunuz

İşte o zaman Belediye Başkanlığında başarılı olursunuz…

Bunları şu yüzden söylüyorum,

Keşke bir önceki dönem  Muzaffer Bıyık Belediye Başkanı olsaymış..

Çünkü gerçekten Darıca’nın özelikle geçen dönemi ve geçtiğimiz 5 yılı boşa gitti.

Bugün gelinen noktada Darıca 1 yılda şaha kalktı..

Gerçekten Darıca Turizm Şehri oluyor, spor şehri oluyor… Kısacası yaşam şehri oluyor…

Peki Darıca, bir yılda nasıl böyle şaha kalktı..

İşte burası da tam Şevki Demirci’nin dediği gibi; “3’lü oldu güçlü oldu…”

Özelikle herkesin takdirini kazanan, herkesin Tahir hocası olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın Bey ile uyumlu çalışması Muzaffer Bıyık Başkanın artıları oldu…

Darıca’da yapılan hizmetleri yerinde görmenizi hatta Darıca’da yapılan güzellikleri yerinde görmenizi tavsiye ederim…

Sağlıcakla kalın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.