Muzaffer Bıyık sosyal tesislerin peşinde

Darıca 22.11.2020 - 19:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Muzaffer Bıyık sosyal tesislerin peşinde

Darıca-Gebze metro çalışması nedeniyle yeni yerine taşınan Hilal Kafe’de çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçedeki sosyal tesis eksikliğini gidermeye ve kente modern mekanlar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dudayev Sahili’nde bulunan ve Darıca-Gebze metro çalışması nedeniyle yıkılması gündeme gelen Hilal Kafe’nin yeni yerinde çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Darıca'nın simgesi olan sahildeki Gönül Birliği Kapısı’nın hemen yanına deniz kenarına taşınan Hilal kafe ve Restoran, deniz manzaralı görüntüsü ve yeni konseptiyle vatandaşların yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. DAHA MODERN BİR TESİS Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki ekip, Hilal Kafe ve Restoran’da yapılan çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Hilal Kafe ve Restoran’ın yeni konsepti ve manzarasıyla sahilde yeni bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, söz verdiği gibi Darıcalılara en güzel hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Sosyal tesislerin vatandaşların hem cebini hem de yüzünü güldüreceğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Metro inşaatı nedeniyle yıkılmak durumunda kalan Hilal Kafe’yi denize daha yakın bir noktaya taşıyarak yeni konseptiyle daha modern bir tesis inşa ediyoruz. 110 KİŞİ KAPASİTE Menüsü, fiyatı ve tasarımıyla sahilin yeni gözde mekanı olmasını bekliyoruz. 110 kişi kapasitesiyle son derece modern bir tesisi daha halkımıza kazandıracağız. Denize daha da yakınlaştırarak vatandaşlarımızı denizle daha da bütünleştireceğiz. Konum olarak daha güzel bir manzaraya sahip olacak tesisimiz uygun fiyat politikası, güler yüzlü hizmetiyle yeni cazibe merkezi olacak. Şimdiden Darıca’ya hayırlı olsun” dedi.

Darıca-Gebze metro çalışması nedeniyle yeni yerine taşınan Hilal Kafe’de çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçedeki sosyal tesis eksikliğini gidermeye ve kente modern mekanlar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dudayev Sahili’nde bulunan ve Darıca-Gebze metro çalışması nedeniyle yıkılması gündeme gelen Hilal Kafe’nin yeni yerinde çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Darıca'nın simgesi olan sahildeki Gönül Birliği Kapısı’nın hemen yanına deniz kenarına taşınan Hilal kafe ve Restoran, deniz manzaralı görüntüsü ve yeni konseptiyle vatandaşların yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor.

DAHA MODERN BİR TESİS

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki ekip, Hilal Kafe ve Restoran’da yapılan çalışmaları inceleyerek bilgi aldı. Hilal Kafe ve Restoran’ın yeni konsepti ve manzarasıyla sahilde yeni bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, söz verdiği gibi Darıcalılara en güzel hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Sosyal tesislerin vatandaşların hem cebini hem de yüzünü güldüreceğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Metro inşaatı nedeniyle yıkılmak durumunda kalan Hilal Kafe’yi denize daha yakın bir noktaya taşıyarak yeni konseptiyle daha modern bir tesis inşa ediyoruz.

110 KİŞİ KAPASİTE

Menüsü, fiyatı ve tasarımıyla sahilin yeni gözde mekanı olmasını bekliyoruz. 110 kişi kapasitesiyle son derece modern bir tesisi daha halkımıza kazandıracağız. Denize daha da yakınlaştırarak vatandaşlarımızı denizle daha da bütünleştireceğiz. Konum olarak daha güzel bir manzaraya sahip olacak tesisimiz uygun fiyat politikası, güler yüzlü hizmetiyle yeni cazibe merkezi olacak. Şimdiden Darıca’ya hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.