Nabız 160'a çıkınca...

Kültür-Sanat 15.06.2019 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nabız 160'a çıkınca...

Yasak aşkı akıllı saat ortaya çıkardı! Nabız 160'a çıkınca... İş dünyasından iki ünlü erkek, eşlerine ihanet ederken yakayı ele verdi. Foyaları ise akıllı saatlerindeki sağlık uygulaması sayesinde ortaya çıktı.

Sabah gazetesinden Funda Karayel'in yazısında yer verdiği iki olaydan ilki Bodrum'da, ikincisi ise yurt dışında yaşandı. Aldatma olaylarında, iki erkek akıllı saatleri yüzünden eşlerine yakalandı. İlk olayda aldatılan eş, seyahatten dönen kocasının saatindeki sağlık uygulamasından attığı adım sayısının gece 01.00'den sonra arttığını ve nabzının 160'a çıktığını görünce aldatıldığını anladı. İkinci olay ise Bodrum'da yaşandı. Sporla ilgilenen adam, yaktığı kalorilerin ve nabzının raporunu tutuyordu ancak eşinin bunu inceleyeceğini hesaba katmadı. Eşinin, "iş görüşmesine gidiyorum" diyerek ortadan kaybolduğunu anlayan kadın, olayı çözerek eşini yakaladı.
Yasak aşkı akıllı saat ortaya çıkardı! Nabız 160'a çıkınca... İş dünyasından iki ünlü erkek, eşlerine ihanet ederken yakayı ele verdi. Foyaları ise akıllı saatlerindeki sağlık uygulaması sayesinde ortaya çıktı.

Sabah gazetesinden Funda Karayel'in yazısında yer verdiği iki olaydan ilki Bodrum'da, ikincisi ise yurt dışında yaşandı. Aldatma olaylarında, iki erkek akıllı saatleri yüzünden eşlerine yakalandı. İlk olayda aldatılan eş, seyahatten dönen kocasının saatindeki sağlık uygulamasından attığı adım sayısının gece 01.00'den sonra arttığını ve nabzının 160'a çıktığını görünce aldatıldığını anladı.

İkinci olay ise Bodrum'da yaşandı. Sporla ilgilenen adam, yaktığı kalorilerin ve nabzının raporunu tutuyordu ancak eşinin bunu inceleyeceğini hesaba katmadı. Eşinin, "iş görüşmesine gidiyorum" diyerek ortadan kaybolduğunu anlayan kadın, olayı çözerek eşini yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.