19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

NAMIK KEMAL İLKOKULU POLONYA’DAN DÖNDÜ

Darıca 08.06.2017 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

NAMIK KEMAL İLKOKULU POLONYA’DAN DÖNDÜ

Darıca Namık Kemal İlkokulu Erasmus projesi kapsamında Polonya’nın Krakow şehrine gitti. Polonya’da bir takım çalışmalar gerçekleştiren Darıca Namık Kemal İlkokulu temsilcileri geçtiğimiz günlerde ilçemize döndü. Darıca Namık Kemal İlkokulu Mayıs ayının son haftasında müdür yardımcısı ve proje koordinatörü Seda Arık Caner önderliğinde öğrencileri Ecrin Beril Vardar, Beyza Deniz Kaya, Ecrin Ceren Er ve Serra Güneş, müdür yardımcısı Murat Gültekin, sınıf öğretmenleri Gülşen Yaşin ve Dursun Ali Usta ile Polonya’nın Krakow şehrinde Erasmus projesi ziyaretinde bulundular.  Ev sahibi okulun hazırladığı sunumlar, kodlama oyunları, etkinlikler ve gezilerle ekibimiz verimli bir hafta geçirdiler. Eğitimde tamamen interaktif yöntemlere başvurması sebebiyle civarın en başarılı okulu olan kurumda  Avrupa Birliği, geleneksel oyunlar, ortak ülkeler hakkında hem eğitici hem de eğlendirici yarışmalar, robot yapımı, duvar boyama, bahçe oyunları ve Eurovision şarkı yarışması yapıldı. AB Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından desteklenen 1,2,3 play and learn with me isimli proje 2015 Eylül ayında başlamış ve bu ay itibariyle son bulmuştur. Okulumuzun halen devam etmekte olan iki adet projesi için yoğun çalışmalar devam etmektedir.

Darıca Namık Kemal İlkokulu Erasmus projesi kapsamında Polonya’nın Krakow şehrine gitti. Polonya’da bir takım çalışmalar gerçekleştiren Darıca Namık Kemal İlkokulu temsilcileri geçtiğimiz günlerde ilçemize döndü.

Darıca Namık Kemal İlkokulu Mayıs ayının son haftasında müdür yardımcısı ve proje koordinatörü Seda Arık Caner önderliğinde öğrencileri Ecrin Beril Vardar, Beyza Deniz Kaya, Ecrin Ceren Er ve Serra Güneş, müdür yardımcısı Murat Gültekin, sınıf öğretmenleri Gülşen Yaşin ve Dursun Ali Usta ile Polonya’nın Krakow şehrinde Erasmus projesi ziyaretinde bulundular.  Ev sahibi okulun hazırladığı sunumlar, kodlama oyunları, etkinlikler ve gezilerle ekibimiz verimli bir hafta geçirdiler. Eğitimde tamamen interaktif yöntemlere başvurması sebebiyle civarın en başarılı okulu olan kurumda  Avrupa Birliği, geleneksel oyunlar, ortak ülkeler hakkında hem eğitici hem de eğlendirici yarışmalar, robot yapımı, duvar boyama, bahçe oyunları ve Eurovision şarkı yarışması yapıldı. AB Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından desteklenen 1,2,3 play and learn with me isimli proje 2015 Eylül ayında başlamış ve bu ay itibariyle son bulmuştur. Okulumuzun halen devam etmekte olan iki adet projesi için yoğun çalışmalar devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.