Namık Kemal Öğrencilerinden Darıca'lı Şehidin Mezarına Ziyaret

Darıca 22.02.2017 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Namık Kemal Öğrencilerinden Darıca'lı Şehidin Mezarına Ziyaret

Namık Kemal İlkokulu 4 / D Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Mustafa TIRINK hazırladıkları gezi programı dahilinde, okul müdürü Hikmet AYLUÇTARHAN öncülüğünde darıca belediye başkanımız Sayın Şükrü KARABACAK’ ın tahsis ettiği otobüs ile Nene Hatun Şehitliğine bir gezi düzenledi.

           Burada öğretmen Mustafa TIRINK’ ın okumuş olduğu yasin- i şerif tilavetinden sonra okul müdürü öğrencilere kısa ve özlü olarak ‘’sevgili çocuklar: bugün şehitlik mertebesine ulaşmış olan Murat TELVİ kardeşimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyorum. Kederli ailesine ise sabırlar diliyorum. Ancak bayrağımızın üzerindeki kırmızılık şehitlerimizin kanının rengi olduğunu hepimiz biliyoruz. Buradan da anlıyoruz ki bu vatanı kolay kazanmadık, ve kaybetmemek için de halen ülkemizde, ülkemizin dışında da düşmanlarımızla mücadele ediyoruz. Yarın da bu mücadele devam edecek. Murat kardeşimizin bıraktığı yerden bir başkası, onun da boş bıraktığı yerleri büyüdüğümüzde bizler alacağız.’’ diyerek öğrencilere ve öğretmen Mustafa TIRINK’ a teşekkür ederek bütün okulların değerler eğitiminin gereği olarak şehitliklerimizin ziyaret edilmesinin yararlı olacağını söyledi.            İlköğretim müfredat programında da bulunan değerler eğitimi programının amacına uygun olarak  yetiştirdiğimiz öğrencilerimize okullarımızda huzur içerisinde eğitim yapıyorsak sınır boylarımızda bizler için nöbet tutan ve hatta vatanın bekası için mücadele eden Mehmetçiklerimizin ve bu uğurda Murat ağabeyimiz gibi şehit olan kahramanları hatırlamak istedik diye konuştu.                                                        
Namık Kemal İlkokulu 4 / D Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Mustafa TIRINK hazırladıkları gezi programı dahilinde, okul müdürü Hikmet AYLUÇTARHAN öncülüğünde darıca belediye başkanımız Sayın Şükrü KARABACAK’ ın tahsis ettiği otobüs ile Nene Hatun Şehitliğine bir gezi düzenledi.

    

 

    Burada öğretmen Mustafa TIRINK’ ın okumuş olduğu yasin- i şerif tilavetinden sonra okul müdürü öğrencilere kısa ve özlü olarak ‘’sevgili çocuklar: bugün şehitlik mertebesine ulaşmış olan Murat TELVİ kardeşimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyorum. Kederli ailesine ise sabırlar diliyorum. Ancak bayrağımızın üzerindeki kırmızılık şehitlerimizin kanının rengi olduğunu hepimiz biliyoruz. Buradan da anlıyoruz ki bu vatanı kolay kazanmadık, ve kaybetmemek için de halen ülkemizde, ülkemizin dışında da düşmanlarımızla mücadele ediyoruz. Yarın da bu mücadele devam edecek. Murat kardeşimizin bıraktığı yerden bir başkası, onun da boş bıraktığı yerleri büyüdüğümüzde bizler alacağız.’’ diyerek öğrencilere ve öğretmen Mustafa TIRINK’ a teşekkür ederek bütün okulların değerler eğitiminin gereği olarak şehitliklerimizin ziyaret edilmesinin yararlı olacağını söyledi.  

         İlköğretim müfredat programında da bulunan değerler eğitimi programının amacına uygun olarak  yetiştirdiğimiz öğrencilerimize okullarımızda huzur içerisinde eğitim yapıyorsak sınır boylarımızda bizler için nöbet tutan ve hatta vatanın bekası için mücadele eden Mehmetçiklerimizin ve bu uğurda Murat ağabeyimiz gibi şehit olan kahramanları hatırlamak istedik diye konuştu.

                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.