19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Namus ve şeref sözü verdiler”

Siyaset 09.07.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Namus ve şeref sözü verdiler”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, istifa ederek AK Parti’ye geçen meclis üyesi hakkında, “Halkımızın daha iyi hizmetlerden yararlanması adına kamu sorumluluğunu üslenmiş olan meclis üyelerimiz, bu şerefli görevi yerine getirmeden önce namus ve şeref sözü vermişlerdir” dedi. İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir ve Darıca meclis üyesi olan Göknur Bektaş geçtiğimiz günlerde istifa ederek AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda düzenlenen bir imza töreni ile AK Parti saflarında yerini aldı. Konuyla ilgili olarak İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ilk defa kamuoyuna açıklamada bulundu. Yıldız yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti Kocaeli olarak 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte 4’ü büyükşehir olmak üzere toplamda 20 Meclis üyesiyle belediye kürsülerinde yerimizi almış bulunmaktayız. NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ Kamu kaynaklarını Kocaeli halkının menfaatleri doğrultusunda israf edilmeden hak ve hukuk çerçevesinde, doğru yerde kullanılması, halkımızın daha iyi hizmetlerden yararlanması adına kamu sorumluluğunu üslenmiş olan meclis üyelerimiz, bu şerefli görevi yerine getirmeden önce namus ve şeref sözü vermişlerdir. Kendi çıkarları doğrultusunda hareket edenler ise bu idealden uzaklaşmış olup taraf değiştirmiştir. DİMDİK AYAKTA DURANLARLA YOL YÜRÜYECEĞİZ Geleceğin iktidar partisi olma yolunda hızla ilerleyen İYİ Parti’nin gücünü fark eden AK Parti, gerek partililerimiz gerekse meclis üyelerimiz üzerinde pres uygulamaktadır. Al bayrak ve kutsal kitabımız üzerine namus ve şeref üzerine söz vermiş olan meclis üyelerimiz ise bunlara pabuç bırakmayacaktır. Erken seçim olasılığına karşı salt menfaatleri için iktidara yanaşanlar yerine yanlışa karşı dimdik ayakta duranlarla bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz.” AK PARTİ’YE GEÇEN GÖKNUR BEKTAŞ

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, istifa ederek AK Parti’ye geçen meclis üyesi hakkında, “Halkımızın daha iyi hizmetlerden yararlanması adına kamu sorumluluğunu üslenmiş olan meclis üyelerimiz, bu şerefli görevi yerine getirmeden önce namus ve şeref sözü vermişlerdir” dedi.

İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir ve Darıca meclis üyesi olan Göknur Bektaş geçtiğimiz günlerde istifa ederek AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda düzenlenen bir imza töreni ile AK Parti saflarında yerini aldı. Konuyla ilgili olarak İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ilk defa kamuoyuna açıklamada bulundu. Yıldız yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti Kocaeli olarak 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte 4’ü büyükşehir olmak üzere toplamda 20 Meclis üyesiyle belediye kürsülerinde yerimizi almış bulunmaktayız.

NAMUS VE ŞEREF SÖZÜ

Kamu kaynaklarını Kocaeli halkının menfaatleri doğrultusunda israf edilmeden hak ve hukuk çerçevesinde, doğru yerde kullanılması, halkımızın daha iyi hizmetlerden yararlanması adına kamu sorumluluğunu üslenmiş olan meclis üyelerimiz, bu şerefli görevi yerine getirmeden önce namus ve şeref sözü vermişlerdir. Kendi çıkarları doğrultusunda hareket edenler ise bu idealden uzaklaşmış olup taraf değiştirmiştir.

DİMDİK AYAKTA DURANLARLA YOL YÜRÜYECEĞİZ

Geleceğin iktidar partisi olma yolunda hızla ilerleyen İYİ Parti’nin gücünü fark eden AK Parti, gerek partililerimiz gerekse meclis üyelerimiz üzerinde pres uygulamaktadır. Al bayrak ve kutsal kitabımız üzerine namus ve şeref üzerine söz vermiş olan meclis üyelerimiz ise bunlara pabuç bırakmayacaktır. Erken seçim olasılığına karşı salt menfaatleri için iktidara yanaşanlar yerine yanlışa karşı dimdik ayakta duranlarla bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz.”

AK PARTİ’YE GEÇEN GÖKNUR BEKTAŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.