GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Nazer, Peugeot’un ödüllü modelini tanıttı!

Gebze 11.10.2019 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Nazer, Peugeot’un ödüllü modelini tanıttı!

Bölgemizin önemli firmalarından olan ve bünyesine kattığı Peugeot bayiliği ile adından sıkça söz ettirmeye başlayan Nazer Otomotiv, Peugeot’un ödüllü modeli SUV 5008 ve 3008’i Tuzla Viaport Marina’da tanıttı. Nazer Otomotiv, Peugeot’un ödüllü modeli SUV 5008 ve 3008’i Tuzla Viaport Marina’da açtığı stantla Peugeot tutkunlarının beğenisine ve tanıtımına sundu. Stantta sergilenen 5008 ve 3008 vatandaşların yoğun ilgisini çekerken, tam not da aldı. Standı inceleyen vatandaşlarla yakından ilgilenen ve araçlar hakkında da detaylı bilgiler veren Nazer Otomotiv yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaparak, “Türkiye otomotiv pazarında son zamanlarda yaptığı hamleler ile trend haline gelen Peugeot’u, Nazer farkı ile bölgemiz dışında da müşterilerimizin ayağına götürüyoruz. 7 Ekim – 13 Ekim tarihleri arasında açık olan standımıza gelerek sizlerde detaylı bilgi alabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Bölgemizin önemli firmalarından olan ve bünyesine kattığı Peugeot bayiliği ile adından sıkça söz ettirmeye başlayan Nazer Otomotiv, Peugeot’un ödüllü modeli SUV 5008 ve 3008’i Tuzla Viaport Marina’da tanıttı.

Nazer Otomotiv, Peugeot’un ödüllü modeli SUV 5008 ve 3008’i Tuzla Viaport Marina’da açtığı stantla Peugeot tutkunlarının beğenisine ve tanıtımına sundu. Stantta sergilenen 5008 ve 3008 vatandaşların yoğun ilgisini çekerken, tam not da aldı. Standı inceleyen vatandaşlarla yakından ilgilenen ve araçlar hakkında da detaylı bilgiler veren Nazer Otomotiv yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaparak, “Türkiye otomotiv pazarında son zamanlarda yaptığı hamleler ile trend haline gelen Peugeot’u, Nazer farkı ile bölgemiz dışında da müşterilerimizin ayağına götürüyoruz. 7 Ekim – 13 Ekim tarihleri arasında açık olan standımıza gelerek sizlerde detaylı bilgi alabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.