Ne ırkçılık ne şiddet

Siyaset 03.06.2020 - 20:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ne ırkçılık ne şiddet

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Berat Albayrak üzerinden yaptığı eleştirilere sert tepki göstererek, "Statüko sosyetesi kendisi için geçerli kavramları başkası için kullanmamalıdır" dedi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor: Çelik'in açıklamalarından satır başları: Her protesto gösterisinde olduğu gibi, meşru protestoları çalmak isteyen yağmacı gruplar, terör grupları ortaya çıkar. Bu gruplar ABD'de de ortaya çıkmıştır. Bütün bu gruplara karşı olduğumuzu belirtmek isterim. Dile getirilen eşitlik talebini Amerikan demokrasisinin, toplumunun geleceği açısından sağlıklı buluyoruz. Ne ırkçılık ne şiddet ikisine de karşıyız. Bu ikisinden birini kimse tercih etmek zorunda değil. TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİ Bu dönemde güçlü bir sağlık sistemimiz olduğu ortaya çıktı. 'SOSYETE' TEPKİSİ Özellikle Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Bey üzerinden sürekli aile konusu gündeme getiriyorlar. Aile meselesi Türk siyasetinde adı konulmamış etik bir alanı ifade eder. Ve bu alan ilk defa CHP tarafından ihlal edilmiştir. Aile meselesini siyasi konusu yapmak vatandaşlarımız tarafından ahlak dışı bir tutum olarak kabul edilir. Bir de 'sosyete damat' diye bir şey çıkarmışlar. Statüko sosyetesi kendisi için geçerli kavramları başkası için kullanmamalıdır.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin Berat Albayrak üzerinden yaptığı eleştirilere sert tepki göstererek, "Statüko sosyetesi kendisi için geçerli kavramları başkası için kullanmamalıdır" dedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor:

Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Her protesto gösterisinde olduğu gibi, meşru protestoları çalmak isteyen yağmacı gruplar, terör grupları ortaya çıkar. Bu gruplar ABD'de de ortaya çıkmıştır. Bütün bu gruplara karşı olduğumuzu belirtmek isterim.

Dile getirilen eşitlik talebini Amerikan demokrasisinin, toplumunun geleceği açısından sağlıklı buluyoruz.

Ne ırkçılık ne şiddet ikisine de karşıyız. Bu ikisinden birini kimse tercih etmek zorunda değil.
TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜSLE MÜCADELESİ

Bu dönemde güçlü bir sağlık sistemimiz olduğu ortaya çıktı.

'SOSYETE' TEPKİSİ

Özellikle Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Bey üzerinden sürekli aile konusu gündeme getiriyorlar. Aile meselesi Türk siyasetinde adı konulmamış etik bir alanı ifade eder. Ve bu alan ilk defa CHP tarafından ihlal edilmiştir. Aile meselesini siyasi konusu yapmak vatandaşlarımız tarafından ahlak dışı bir tutum olarak kabul edilir. Bir de 'sosyete damat' diye bir şey çıkarmışlar. Statüko sosyetesi kendisi için geçerli kavramları başkası için kullanmamalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.