“Neden ayrımcılık yaptınız?”

Çayırova 20.05.2020 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Neden ayrımcılık yaptınız?”

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç Çayırova’da eşit hizmet verilmediğini iddia ederek, “Vergisini aldığınız yurttaşlarımıza neden ayrımcılık yaptınız?” dedi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, Çayırova’da üretilen 300 bin maskenin 40 bin haneye dağıtıldığını söylemişti. CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç ise hizmette eşitsizlik olduğunu iddia ederek yazılı bir açıklamada bulundu. Ağaç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çayırova belediyemizce covid-19 salgın sürecinde 9 mahallemize 01 mayıs 2020 tarihi itibarıyla Çayırova’daki tüm yurttaşlarımıza maske ve hijyen seti dağıtımı yapıldığına dair ulusal ve yerel basına haber yapıldığını görmekteyiz. YENİDEN AYRIM YAPILACAK MI? Akse mahallemize bağlı Güzeltepe Konutları, Sandoz City, Merkür City, Cadde Alyans sitelerine vb. sadece maske dağıtımı yapıldı, hijyen paketi dağıtımı neden yapılmadı? Vergisini aldığınız yurttaşlarımıza neden ayrımcılık yaptınız? Belediyemizce dün itibariyle 4 mahallemize ramazan bayramı münasebetiyle çikolata ve maske dağıtımına başlandığı görülmektedir. hijyen paketi dağıtılmayan tarafıma ulaşan sitelere yine ve yeniden ayrımcılık yapacak mısınız? Çayırovalı yurttaşlarımıza yapılan her hizmeti takdir ederiz lakin eşit yurttaşımıza eşit hizmet istiyoruz.”

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç Çayırova’da eşit hizmet verilmediğini iddia ederek, “Vergisini aldığınız yurttaşlarımıza neden ayrımcılık yaptınız?” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, Çayırova’da üretilen 300 bin maskenin 40 bin haneye dağıtıldığını söylemişti. CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç ise hizmette eşitsizlik olduğunu iddia ederek yazılı bir açıklamada bulundu. Ağaç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çayırova belediyemizce covid-19 salgın sürecinde 9 mahallemize 01 mayıs 2020 tarihi itibarıyla Çayırova’daki tüm yurttaşlarımıza maske ve hijyen seti dağıtımı yapıldığına dair ulusal ve yerel basına haber yapıldığını görmekteyiz.

YENİDEN AYRIM YAPILACAK MI?

Akse mahallemize bağlı Güzeltepe Konutları, Sandoz City, Merkür City, Cadde Alyans sitelerine vb. sadece maske dağıtımı yapıldı, hijyen paketi dağıtımı neden yapılmadı? Vergisini aldığınız yurttaşlarımıza neden ayrımcılık yaptınız? Belediyemizce dün itibariyle 4 mahallemize ramazan bayramı münasebetiyle çikolata ve maske dağıtımına başlandığı görülmektedir. hijyen paketi dağıtılmayan tarafıma ulaşan sitelere yine ve yeniden ayrımcılık yapacak mısınız? Çayırovalı yurttaşlarımıza yapılan her hizmeti takdir ederiz lakin eşit yurttaşımıza eşit hizmet istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.