Nefesler tutuldu

Spor 19.06.2017 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Nefesler tutuldu

75.YIL HALI SAHA TESİSLERİ’NDE OYNANAN DOSTLUK TURNUVASI’NDA HEYECAN DORUKTA

Futbol şöleninin yaşandığı 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda yarı final heyecanı bu akşam start alıyor. Müthiş mücadeleler sonucunda rakiplerini devirerek yarı finale kalan Simgem Yapı, Gemak FC, Farrin-Üçler, ve Beybaba Çiftliği final biletini almak için sahaya çıkacaklar. Dostluk Turnuvası’nda nefesler tutuldu…Ramazan ayının coşkusunu gösterdikleri mücadele ile doruk noktasına ulaştıran Dostluk Turnuvası’nın yıldızları, futbol severlere seyrine doyum olmayan maçlar izlettirdi. Kıran kırana geçen maçlar sonucunda yarı finale takımlar, bu akşam final vizesi almak için sahaya çıkacaklar. YARI FİNAL: GEMAK-FARRİN Yarı finalin ilk maçında Gemak FC ile Farrin-Üçler arasında finale çıkan takımı belirleyecek olan müthiş randevu saat 23.00’da oynanacak. Finale kalan ikinci takımın belli olacağı bir diğer mücadele Simgem Yapı ile Beybaba Çiftliği saat 24.00’da kozlarını paylaşacaklar. 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak olan mücadelelere futbol severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
75.YIL HALI SAHA TESİSLERİ’NDE OYNANAN DOSTLUK TURNUVASI’NDA HEYECAN DORUKTA

Futbol şöleninin yaşandığı 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda yarı final heyecanı bu akşam start alıyor. Müthiş mücadeleler sonucunda rakiplerini devirerek yarı finale kalan Simgem Yapı, Gemak FC, Farrin-Üçler, ve Beybaba Çiftliği final biletini almak için sahaya çıkacaklar.

Dostluk Turnuvası’nda nefesler tutuldu…Ramazan ayının coşkusunu gösterdikleri mücadele ile doruk noktasına ulaştıran Dostluk Turnuvası’nın yıldızları, futbol severlere seyrine doyum olmayan maçlar izlettirdi. Kıran kırana geçen maçlar sonucunda yarı finale takımlar, bu akşam final vizesi almak için sahaya çıkacaklar.

YARI FİNAL: GEMAK-FARRİN

Yarı finalin ilk maçında Gemak FC ile Farrin-Üçler arasında finale çıkan takımı belirleyecek olan müthiş randevu saat 23.00’da oynanacak. Finale kalan ikinci takımın belli olacağı bir diğer mücadele Simgem Yapı ile Beybaba Çiftliği saat 24.00’da kozlarını paylaşacaklar. 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak olan mücadelelere futbol severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.