19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Nerede kalmıştık 3-2

Spor 25.01.2015 - 19:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Nerede kalmıştık 3-2

Lider Darıca G.B fırtınası Bursa’da da esti. Nilüferspor deplasmanına lider giden Darıca G.B, ölüp ölüp dirildiği maçta yeni transfer Ömer’in 90+4’te attığı golle rakibini 3-2 devirerek Bursa deplasmanından lider dönmeyi başardı.

3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, ligin ikinci yarısına harika bir başlangıç yaptı. Zorlu Nilüferspor deplasmanından 3-2’lik zaferle dönen sarı yeşilliler puanını 37’ye çıkararak 18’nci haftayı da lider kapattı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Erhan, Ahmet ve Ömer kaydederken, ev sahibi ekibin sayıları Alim ve Bünyamin (p) kaydetti. RAHATLADIK DERKEN, MAÇ BİR ANDA DÖNDÜ Karşılaşmaya çok iyi başlayan Darıca G.B, oyun olarak rakibine üstünlük kurmayı başardı. Üst üste atak girişimleriyle rakip kalede yol arayan sarı yeşilliler, Erhan Çelenk’in müthiş frikik golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ikinci yarısında Ahmet’in 56’ncı dakikadaki klas golüyle farkı 2’ye çıkaran lider, maçta önemli bir avantajı eline geçirdi. Skorun verdiği rehavetle oyundan düştüğü gözlemlenen Darıca G.B, 60’ncı dakikada Alim’in golüne engel olamadı. Farkı 1’e indiren Bursa Nilüferspor baskısını arttırdı. Darıca G.B’de Ferhat penaltı hastalığını bu maçta da devam ettirdi. Mücadelenin 772nci dakikasında Ferhat’ın ceza sahası içinde elle oynamasını tespit etti ve beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Bünyamin topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi 2-2 ÖMER OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI Bu dakikadan itibaren rakip kaleyi abluka altına alan Darıca G.B, üst üst akınlarla ev sahibi ekibi bunalttı. Karşılaşmanın 61’nci dakikasında oyuna dahil olan yeni transfer Ömer Demircan, adeta yoktan var ettiği bir pozisyonda takımını zafere taşıdı. Mücadelenin 90+4’ncü dakikasında nefis bir gol atan Ömer, Darıca G.B’nin galibiyet golüne imza attı. Son dakika golüyle galip gelen temsilcimizde maç sonu müthiş bir sevinç yaşandı. Taraftarıyla bütünleşen sarı yeşilli futbolcular, şampiyonluğa olan inançlarını bir kez daha ortaya koyarak unutulmaz bir zafere imza attılar.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Lider Darıca G.B fırtınası Bursa’da da esti. Nilüferspor deplasmanına lider giden Darıca G.B, ölüp ölüp dirildiği maçta yeni transfer Ömer’in 90+4’te attığı golle rakibini 3-2 devirerek Bursa deplasmanından lider dönmeyi başardı.

3.lig 1.grup lideri Darıca G.B, ligin ikinci yarısına harika bir başlangıç yaptı. Zorlu Nilüferspor deplasmanından 3-2’lik zaferle dönen sarı yeşilliler puanını 37’ye çıkararak 18’nci haftayı da lider kapattı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Erhan, Ahmet ve Ömer kaydederken, ev sahibi ekibin sayıları Alim ve Bünyamin (p) kaydetti.

RAHATLADIK DERKEN, MAÇ BİR ANDA DÖNDÜ

Karşılaşmaya çok iyi başlayan Darıca G.B, oyun olarak rakibine üstünlük kurmayı başardı. Üst üste atak girişimleriyle rakip kalede yol arayan sarı yeşilliler, Erhan Çelenk’in müthiş frikik golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ikinci yarısında Ahmet’in 56’ncı dakikadaki klas golüyle farkı 2’ye çıkaran lider, maçta önemli bir avantajı eline geçirdi. Skorun verdiği rehavetle oyundan düştüğü gözlemlenen Darıca G.B, 60’ncı dakikada Alim’in golüne engel olamadı. Farkı 1’e indiren Bursa Nilüferspor baskısını arttırdı. Darıca G.B’de Ferhat penaltı hastalığını bu maçta da devam ettirdi. Mücadelenin 772nci dakikasında Ferhat’ın ceza sahası içinde elle oynamasını tespit etti ve beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Bünyamin topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi 2-2

ÖMER OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Bu dakikadan itibaren rakip kaleyi abluka altına alan Darıca G.B, üst üst akınlarla ev sahibi ekibi bunalttı. Karşılaşmanın 61’nci dakikasında oyuna dahil olan yeni transfer Ömer Demircan, adeta yoktan var ettiği bir pozisyonda takımını zafere taşıdı. Mücadelenin 90+4’ncü dakikasında nefis bir gol atan Ömer, Darıca G.B’nin galibiyet golüne imza attı. Son dakika golüyle galip gelen temsilcimizde maç sonu müthiş bir sevinç yaşandı. Taraftarıyla bütünleşen sarı yeşilli futbolcular, şampiyonluğa olan inançlarını bir kez daha ortaya koyarak unutulmaz bir zafere imza attılar.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.