Neşet Yalçın’da eğitime ara yok!

Darıca 27.04.2020 - 21:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Neşet Yalçın’da eğitime ara yok!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında verilen uzaktan eğitimde Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu fark yaratıyor. Eğitim uzaktan olsa da öğrencilere ilgi yakından olan Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu velilerin de takdirini kazandı. Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri uzaktan eğitime başlamıştı. Öğrenciler, TRT-EBA TV ve "eba.gov.tr" üzerinden, yayın akışı ve ders programını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarının hangi gün ve saatte yapılacağını öğrenecek ve kendileri için belirlenen saat aralığında yayını izliyor. Televizyonda, TRT-EBA TV İlkokul, TRT-EBA TV Ortaokul ve TRT-EBA TV Lise olmak üzere 3 farklı kanal, HD (yüksek çözünürlüklü) ve SD (Standart çözünürlüklü) olmak üzere toplam 6 kanal üzerinden yayın yapıyor. ÖĞRENCİLERE YAKINDAN İLGİ Öğrencilerini yalnız bırakmayan Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu Teknoloji Tasarım öğretmeni Mehmet Şükrü Özbek eğitim uzaktan da olsa öğrencileri ile yakından ilgileniyor. Öğrencilerine uzaktan eğitim aracılığı ile kodlama dersleri vermeye devam eden Özbek, velilerin de takdirini topladı. Okul müdürü Muzaffer Gülcü bir açıklama yaparak Teknoloji Tasarım öğretmeni Mehmet Şükrü Özbek’e özverisinden, öğrencilerine de azimlerinden dolayı teşekkür etti. Gülcü açıklamasında, “Teknoloji Tasarım dersi öğretmenimiz Mehmet Şükrü Özbek, öğrencilerimizle birlikte uzaktan eğitimle, 2 boyutlu şekilleri kodlama programları aracılığıyla 3 boyuta dönüştürme çalışmalarına devam ediyor. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.        

Koronavirüs tedbirleri kapsamında verilen uzaktan eğitimde Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu fark yaratıyor. Eğitim uzaktan olsa da öğrencilere ilgi yakından olan Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu velilerin de takdirini kazandı.

Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri uzaktan eğitime başlamıştı. Öğrenciler, TRT-EBA TV ve "eba.gov.tr" üzerinden, yayın akışı ve ders programını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarının hangi gün ve saatte yapılacağını öğrenecek ve kendileri için belirlenen saat aralığında yayını izliyor. Televizyonda, TRT-EBA TV İlkokul, TRT-EBA TV Ortaokul ve TRT-EBA TV Lise olmak üzere 3 farklı kanal, HD (yüksek çözünürlüklü) ve SD (Standart çözünürlüklü) olmak üzere toplam 6 kanal üzerinden yayın yapıyor.

ÖĞRENCİLERE YAKINDAN İLGİ

Öğrencilerini yalnız bırakmayan Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu Teknoloji Tasarım öğretmeni Mehmet Şükrü Özbek eğitim uzaktan da olsa öğrencileri ile yakından ilgileniyor. Öğrencilerine uzaktan eğitim aracılığı ile kodlama dersleri vermeye devam eden Özbek, velilerin de takdirini topladı. Okul müdürü Muzaffer Gülcü bir açıklama yaparak Teknoloji Tasarım öğretmeni Mehmet Şükrü Özbek’e özverisinden, öğrencilerine de azimlerinden dolayı teşekkür etti. Gülcü açıklamasında, “Teknoloji Tasarım dersi öğretmenimiz Mehmet Şükrü Özbek, öğrencilerimizle birlikte uzaktan eğitimle, 2 boyutlu şekilleri kodlama programları aracılığıyla 3 boyuta dönüştürme çalışmalarına devam ediyor. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.