Novares Gebze’de İstanbul Sözleşmesi protestosu

Gebze 29.07.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Novares Gebze’de İstanbul Sözleşmesi protestosu

Novares işçileri, sabah vardiya girişinde kadın cinayetlerini ve hükümetin İstanbul Sözleşmesi’ni tartışmaya açmasını protesto etti. Gebze’de Kurulu Novares fabrikasında işçiler kadın cinayetlerini protesto etti, İstanbul Sözleşmesinden çekilmeyi tartışan hükümete ‘Sözleşmeyi uygula’ çağrısında bulundu. Petrol-İş Gebze Kadın Komisyonu tarafından fabrika önünde yapılan basın açıklamasında “Hem toplumsal alanda hem çalışma yaşamında kadınları koruyan yasa ve sözleşmelerin imzalanması için Petrol-İş olarak hiçbir faaliyetten kaçınmayacağız” denildi. Petrol-İş’in örgütlü olduğu diğer fabrikalarda da dün saat 16.00’da basın açıklamaları yapıldı.  

Novares işçileri, sabah vardiya girişinde kadın cinayetlerini ve hükümetin İstanbul Sözleşmesi’ni tartışmaya açmasını protesto etti.

Gebze’de Kurulu Novares fabrikasında işçiler kadın cinayetlerini protesto etti, İstanbul Sözleşmesinden çekilmeyi tartışan hükümete ‘Sözleşmeyi uygula’ çağrısında bulundu. Petrol-İş Gebze Kadın Komisyonu tarafından fabrika önünde yapılan basın açıklamasında “Hem toplumsal alanda hem çalışma yaşamında kadınları koruyan yasa ve sözleşmelerin imzalanması için Petrol-İş olarak hiçbir faaliyetten kaçınmayacağız” denildi. Petrol-İş’in örgütlü olduğu diğer fabrikalarda da dün saat 16.00’da basın açıklamaları yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.