19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

O bedeli babalarınız ödedi!

Spor 26.07.2016 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

O bedeli babalarınız ödedi!

TURKUAZ’DAN ŞEHİT ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ EĞİTİM JESTİ

Bölgemizin önde gelen aktif spor kulüplerinden Turkuaz Yaşam ve Spor Kulübü, ülke genelinde örnek olabilecek önemli bir davranışa imza attı. Şehit çocuklarına ücretsiz eğitim vereceklerini açıklayan Turkuaz Yaşam ve Spor Kulübü yönetimi, taraflı tarafsız tüm otoriteler tarafından alkış topladı. Turkuaz Yaşam Spor Kulübü’nde şehit çocukları paradan daha değerli bir bedel ile ücretsiz eğitim alır. O bedel babaları tarafından peşin ödenmiştir. Eğitimlerimiz tüm branşlarımız için geçerlidir’’denildi. TÜM BRANŞLARDA GEÇERLİ OLACAK Turkuaz Yaşam ve Spor Kulübü’nde yapılan açıklamada, ‘’Vatanımız ve bayrağımız için şehit olan kahraman asker ve polislerimizin çocuklarına kulübümüzde ücretsiz eğitim vermek istiyoruz. Eğitimlerimiz, tüm branşlar için geçerli olacak. Turkuaz Spor Kulübü olarak der daim bayrağımızın, demokrasimizin ve cumhuriyetimizin peşinde olmaya devam edeceğiz. Amacımız, bölgemize ve ülkemize sağlıklı ve zinde bireyler yetiştirmek olacak’’denildi.
TURKUAZ’DAN ŞEHİT ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ EĞİTİM JESTİ

Bölgemizin önde gelen aktif spor kulüplerinden Turkuaz Yaşam ve Spor Kulübü, ülke genelinde örnek olabilecek önemli bir davranışa imza attı. Şehit çocuklarına ücretsiz eğitim vereceklerini açıklayan Turkuaz Yaşam ve Spor Kulübü yönetimi, taraflı tarafsız tüm otoriteler tarafından alkış topladı. Turkuaz Yaşam Spor Kulübü’nde şehit çocukları paradan daha değerli bir bedel ile ücretsiz eğitim alır. O bedel babaları tarafından peşin ödenmiştir. Eğitimlerimiz tüm branşlarımız için geçerlidir’’denildi.

TÜM BRANŞLARDA GEÇERLİ OLACAK

Turkuaz Yaşam ve Spor Kulübü’nde yapılan açıklamada, ‘’Vatanımız ve bayrağımız için şehit olan kahraman asker ve polislerimizin çocuklarına kulübümüzde ücretsiz eğitim vermek istiyoruz. Eğitimlerimiz, tüm branşlar için geçerli olacak. Turkuaz Spor Kulübü olarak der daim bayrağımızın, demokrasimizin ve cumhuriyetimizin peşinde olmaya devam edeceğiz. Amacımız, bölgemize ve ülkemize sağlıklı ve zinde bireyler yetiştirmek olacak’’denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.