O da ÖLDÜ

Kültür-Sanat 30.01.2015 - 19:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

O da ÖLDÜ

Yeşilçam'ın karakter oyuncularından Hakkı Kıvanç, 84 yaşında yaşamını yitirdi.

Yeşilçam'da karakter oyuncusu olarak adını duyuran Hakkı Kıvanç, hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Hakkı Kıvanç'ın yaşamını kaybettiğini Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay Twitter adresinden paylaştı.                                 CENAZESİ YARIN KALDIRILACAK Akay, 'Bir süredir mide kanseri ile mücadele veren ve neredeyse her filmde izlediğimiz Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Hakkı Kıvanç'ı kaybettik. Cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Beyoğlu Ağa Camii'nden kaldırılacak. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim.' dedi. İşte Akay'ın o mesajları:   ARKA SOKAKLAR VE KALP GÖZÜNDE OYNAMIŞTI 84 yaşında yaşama gözlerini yuman Hakkı Kıvanç 1950'li yıllarda küçük rollerle başladığı oyunculuk kariyerine figüranlıktan karakter oyunculuğuna kadar yüzlerce film sığdırmıştı. Kıvanç, en son Arka Sokaklar, Kalp Gözü gibi dizilerde televizyon ekranında rol almıştı.
Yeşilçam'ın karakter oyuncularından Hakkı Kıvanç, 84 yaşında yaşamını yitirdi.

Yeşilçam'da karakter oyuncusu olarak adını duyuran Hakkı Kıvanç, hayatını kaybetti.

Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Hakkı Kıvanç'ın yaşamını kaybettiğini Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay Twitter adresinden paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CENAZESİ YARIN KALDIRILACAK

Akay, 'Bir süredir mide kanseri ile mücadele veren ve neredeyse her filmde izlediğimiz Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Hakkı Kıvanç'ı kaybettik. Cenazesi, yarın öğle namazına müteakip Beyoğlu Ağa Camii'nden kaldırılacak. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim.' dedi.

İşte Akay'ın o mesajları:

 

ARKA SOKAKLAR VE KALP GÖZÜNDE OYNAMIŞTI

84 yaşında yaşama gözlerini yuman Hakkı Kıvanç 1950'li yıllarda küçük rollerle başladığı oyunculuk kariyerine figüranlıktan karakter oyunculuğuna kadar yüzlerce film sığdırmıştı. Kıvanç, en son Arka Sokaklar, Kalp Gözü gibi dizilerde televizyon ekranında rol almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.