O Futbolcuya saldırdılar

Spor 08.03.2017 - 19:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

O Futbolcuya saldırdılar

Taksiciye Yol Vermediği İçin Saldırıya Uğradı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu  Lukas Podolski,  Ataköy  Marina'da taksiciye yol vermeyince taksici Alman yıldıza saldırdı. ARACI YUMRUKLADI Podolski'nin  Ataköy  Marina girişinde kendisine yol vermemesine sinirlenen taksici aracından inerek Alman yıldızın aracını yumrukladı. Podolski ise taksicinin bu saldırısında aracından inmeyerek bekledi. Taksici kısa bir süre aracı yumrukladıktan sonra valeler araya girdi ve taksici olay yerinden uzaklaştırıldı.Podolski de valeler eşliğinde yoluna devam etti. PODOLSKİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ Haberlerin bir anda yayılması üzerine  Twitter'dan açıklamada bulunan yıldız oyuncu, "Bu akşam duyduğunuz ve her saniye daha da dramatik hâle getirilen hikâyeyle ilgili bir açıklama yapma gereği hissediyorum... Lütfen duyduğunuz her şeye inanmayın, yoğun trafikte sıradan ve birkaç saniyelik tartışmaydı. Herhangi bir saldırı, temas söz konusu olmadı" dedi.
Taksiciye Yol Vermediği İçin Saldırıya Uğradı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu  Lukas Podolski,  Ataköy  Marina'da taksiciye yol vermeyince taksici Alman yıldıza saldırdı.

ARACI YUMRUKLADI

Podolski'nin  Ataköy  Marina girişinde kendisine yol vermemesine sinirlenen taksici aracından inerek Alman yıldızın aracını yumrukladı. Podolski ise taksicinin bu saldırısında aracından inmeyerek bekledi. Taksici kısa bir süre aracı yumrukladıktan sonra valeler araya girdi ve taksici olay yerinden uzaklaştırıldı.Podolski de valeler eşliğinde yoluna devam etti.

PODOLSKİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Haberlerin bir anda yayılması üzerine  Twitter'dan açıklamada bulunan yıldız oyuncu, "Bu akşam duyduğunuz ve her saniye daha da dramatik hâle getirilen hikâyeyle ilgili bir açıklama yapma gereği hissediyorum... Lütfen duyduğunuz her şeye inanmayın, yoğun trafikte sıradan ve birkaç saniyelik tartışmaydı. Herhangi bir saldırı, temas söz konusu olmadı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.