O iddiaya yönelik hükümetten ilk açıklama

31.03.2015 - 21:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

O iddiaya yönelik hükümetten ilk açıklama

Çağlayan Adalet Sarayı'ndaki rehine eyleminin elektrik kesintileri ile ilişkilendirilmesine yönelik Bakan Yıldız'dan açıklama geldi.

Çağlayan Adliyesi'nde savcının silahlı bir şekilde sol örgüt mensupları tarafından rehin alınması sonrasında gündeme gelen iddia ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan açıklama geldi. Bakan Yıldız, elektrik kesintisi ile birlikte örgüt mensuplarının X-Ray cihazlarını atlatarak üst düzey güvenlikli ÇağlayanAdalet Sarayı'na girmiş olması ve bu işin arkasında da örgüt mensupların olması ihtimali ile ilgili, ''Elektrik kesintilerine yönelik bu yönde bir bilgi veya vir delil bizim elimizde yok. Ancak bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz.'' diye konuştu.
Çağlayan Adalet Sarayı'ndaki rehine eyleminin elektrik kesintileri ile ilişkilendirilmesine yönelik Bakan Yıldız'dan açıklama geldi.

Çağlayan Adliyesi'nde savcının silahlı bir şekilde sol örgüt mensupları tarafından rehin alınması sonrasında gündeme gelen iddia ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan açıklama geldi.

Bakan Yıldız, elektrik kesintisi ile birlikte örgüt mensuplarının X-Ray cihazlarını atlatarak üst düzey güvenlikli ÇağlayanAdalet Sarayı'na girmiş olması ve bu işin arkasında da örgüt mensupların olması ihtimali ile ilgili, ''Elektrik kesintilerine yönelik bu yönde bir bilgi veya vir delil bizim elimizde yok. Ancak bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz.'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.