O kupa buraya gelecek!

Spor 17.06.2017 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

O kupa buraya gelecek!

Güzel bir oluşumla Dostluk Turnuvası’na katılarak gözlerin pasını silen Gemak FC’de bu örnek oluşumun baş mimarlarının kuşkusuz Serdar Bulun ve Düzgün Şimşek olduğu net bir şekilde görülüyor.

Dün gece oynanan ve 6-4 kazanılan Doğru Hidrolik maçı sonrasında büyük sevinç yaşayan Bulun ve Şimşek, haklı bir gurur yaşadılar. Turnuvanın ilk maçında ayağına aldığı darbe ile şanssız bir şekilde sakatlanarak turnuvayı kapatan Gemak FC Başkanı Serdar Bulun, saha içinde olamasa da, saha dışında takımına verdiği destek ve güç ile takımının başarısında gizli kahraman oldu. Gemak’ın eskimeyen yıldız futbolcuları Doğru Hidrolik karşısında alınan galibiyeti, Başkan Serdar Bulun’a hediye ederek şampiyonluk sözü verdiler. Başkan Bulun galibiyet sonrasında oyuncuları tek tek kutlayarak, ‘’Yolun sonu şampiyonluk olsun’’dedi. KUPA KOLEKSİYONCUSU ŞİMŞEK GÖZÜNÜ ŞAMPİYONLUĞA DİKTİ Dostluk Turnuvası’nda şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen Gemak FC’de önemli başarının en önemli paydaşlarından biri de Teknik Direktör Düzgün Şimşek. Gebze Masterler takımının da teknik sorumluluğunu yürüten Şimşek, Antalya’da 2 kez kazanılan şampiyonluğun ardından Marmara Masterler Ligi’nde de ipi göğüsleyen takımı ile kupayı havaya kaldırmanın sevincini yaşamıştı. 1 sezonda 3 kez kupa kazanan teknik direktör Şimşek, kupa koleksiyonuna bir yenisini daha eklemeye kararlı. Şimşek, Dostluk Turnuvası’nda alnının akıyla mücadele eden Gemak takımına verdiği teknik ve taktik talimatlarla farkını bir kez daha ortaya koydu.
Güzel bir oluşumla Dostluk Turnuvası’na katılarak gözlerin pasını silen Gemak FC’de bu örnek oluşumun baş mimarlarının kuşkusuz Serdar Bulun ve Düzgün Şimşek olduğu net bir şekilde görülüyor.

Dün gece oynanan ve 6-4 kazanılan Doğru Hidrolik maçı sonrasında büyük sevinç yaşayan Bulun ve Şimşek, haklı bir gurur yaşadılar. Turnuvanın ilk maçında ayağına aldığı darbe ile şanssız bir şekilde sakatlanarak turnuvayı kapatan Gemak FC Başkanı Serdar Bulun, saha içinde olamasa da, saha dışında takımına verdiği destek ve güç ile takımının başarısında gizli kahraman oldu. Gemak’ın eskimeyen yıldız futbolcuları Doğru Hidrolik karşısında alınan galibiyeti, Başkan Serdar Bulun’a hediye ederek şampiyonluk sözü verdiler. Başkan Bulun galibiyet sonrasında oyuncuları tek tek kutlayarak, ‘’Yolun sonu şampiyonluk olsun’’dedi.

KUPA KOLEKSİYONCUSU ŞİMŞEK GÖZÜNÜ ŞAMPİYONLUĞA DİKTİ

Dostluk Turnuvası’nda şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen Gemak FC’de önemli başarının en önemli paydaşlarından biri de Teknik Direktör Düzgün Şimşek. Gebze Masterler takımının da teknik sorumluluğunu yürüten Şimşek, Antalya’da 2 kez kazanılan şampiyonluğun ardından Marmara Masterler Ligi’nde de ipi göğüsleyen takımı ile kupayı havaya kaldırmanın sevincini yaşamıştı. 1 sezonda 3 kez kupa kazanan teknik direktör Şimşek, kupa koleksiyonuna bir yenisini daha eklemeye kararlı. Şimşek, Dostluk Turnuvası’nda alnının akıyla mücadele eden Gemak takımına verdiği teknik ve taktik talimatlarla farkını bir kez daha ortaya koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.