GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

O teklif meclisten geçecek

Gebze 06.10.2019 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O teklif meclisten geçecek

Gebze-Darıca Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşler Kontrollük Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alım İşi, KBB Meclisi tarafından bakanlığa devredilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantısı 10 Ekim Perşembe günü saat 15.00'te fuar içerisindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclise Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık yapacak. Mecliste 69 tane gündem maddesi görüşülecek. GEBZE-DARICA METROSU Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın, Gebze-Darıca Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temini Montaj ve İşletmeye Alma İşleri” ile “Gebze-Darıca Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşler Kontrollük Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alım İşi”nin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na devri ilgili teklifi meclise gelecek. Bu kararın oybirliğiyle geçmesi bekleniyor.

Gebze-Darıca Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşler Kontrollük Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alım İşi, KBB Meclisi tarafından bakanlığa devredilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ekim ayı toplantısı 10 Ekim Perşembe günü saat 15.00'te fuar içerisindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclise Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık yapacak. Mecliste 69 tane gündem maddesi görüşülecek.

GEBZE-DARICA METROSU

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın, Gebze-Darıca Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temini Montaj ve İşletmeye Alma İşleri” ile “Gebze-Darıca Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşler Kontrollük Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alım İşi”nin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na devri ilgili teklifi meclise gelecek. Bu kararın oybirliğiyle geçmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.