ODA BAŞKANLARI VALİ AKSOY’A DERT YANDI!

Kocaeli 28.09.2017 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ODA BAŞKANLARI VALİ AKSOY’A DERT YANDI!

Vali Hüseyin Aksoy, oda başkanlarının sorunlarını dinledi

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin düzenlediği Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda esnafın taleplerine yanıt veren Vali Hüseyin Aksoy, ‘’Bizler Valilik olarak elimizden geldiğince her zaman yanınızda olacağız’’ dedi Vali Hüseyin Aksoy, Başkanlar Kurulu toplantısında esnaf odaları başkanlarıyla buluşarak sorunlarını dinledi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanlarıyla Antikkapı’da bir araya geldi. Gerçekleştirilen başkanlar kurulu toplantısına çok sayıda oda başkanları katılım gösterdi. Başkanlar Vali Aksoy’a sorunlarını iletti. GEBZE’DE TRAFİK MEMURU YOK İlk sözü alan Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya, “Gebze trafiği çok yoğun. Nüfusumuz da fazla. Gebze ilçesinde trafik memuru yok. Sizden Gebze ilçemize görev yapmak üzere trafik memuru istiyoruz” dedi.  Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik, “Berber ve kuaför esnafları olarak hafta tatili uyguluyoruz. Fakat dönem içinde boşluk yaşanıyor. Dükkanların yüzde 98’i kapalıyken ikilik kısmının açık olması bizim için büyük sıkıntı oluşturuyor. Bu sıkıntıyı ticaret il müdürüne ilettik. Haftada bir gün çalışma zamanlarımızın düzenli olması konusunda karar alınmasın istiyoruz. Uzun süre çalıştığımız için psikolojik olarak rahat değiliz” ifadelerini kullandı. DENETİMLER İÇİN TALİMAT VERİRİZ Oda başkanı Kaya’nın sorunlarını dinleyen Vali Hüseyin Aksoy, “Esnaflar bizim için önemli. Esnaflarımızın sorunları çözümü noktasında sizlerin yanında olacağız. Gebze’de ki polis talebi haklı bir talep. Polis sayımızda eksiklik var. Biz imkanlarımıza bir bakalım. Söz vermiş olmayalım ama Gebze bizim için önemli bir ilçe. Berberler odamızın bir günlük tatili bana aktarıldı. Tüm oda başkanları istiyorsa, hem fikirsek biz onu değerlendirir süreci başlatırız. Servis araçlarımız çok önemli ve hassasiyet içindeyiz. Çocuklarımız her gün okula gidip geliyor. Onların bakımı hepimizin görevi içinde yer alıyor. Denetim konusunda ilgili birimlerimiz yapıyor. Farklı denetimler için milli eğitimi talimatlandırırız. Onlarda herhangi olumsuzlukta yer alırlar” açıklamalarında bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, oda başkanlarının sorunlarını dinledi

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin düzenlediği Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda esnafın taleplerine yanıt veren Vali Hüseyin Aksoy, ‘’Bizler Valilik olarak elimizden geldiğince her zaman yanınızda olacağız’’ dedi

Vali Hüseyin Aksoy, Başkanlar Kurulu toplantısında esnaf odaları başkanlarıyla buluşarak sorunlarını dinledi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanlarıyla Antikkapı’da bir araya geldi. Gerçekleştirilen başkanlar kurulu toplantısına çok sayıda oda başkanları katılım gösterdi. Başkanlar Vali Aksoy’a sorunlarını iletti.

GEBZE’DE TRAFİK MEMURU YOK

İlk sözü alan Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya, “Gebze trafiği çok yoğun. Nüfusumuz da fazla. Gebze ilçesinde trafik memuru yok. Sizden Gebze ilçemize görev yapmak üzere trafik memuru istiyoruz” dedi.  Gebze Berberler Odası Başkanı Kenan Çelik, “Berber ve kuaför esnafları olarak hafta tatili uyguluyoruz. Fakat dönem içinde boşluk yaşanıyor. Dükkanların yüzde 98’i kapalıyken ikilik kısmının açık olması bizim için büyük sıkıntı oluşturuyor. Bu sıkıntıyı ticaret il müdürüne ilettik. Haftada bir gün çalışma zamanlarımızın düzenli olması konusunda karar alınmasın istiyoruz. Uzun süre çalıştığımız için psikolojik olarak rahat değiliz” ifadelerini kullandı.

DENETİMLER İÇİN TALİMAT VERİRİZ

Oda başkanı Kaya’nın sorunlarını dinleyen Vali Hüseyin Aksoy, “Esnaflar bizim için önemli. Esnaflarımızın sorunları çözümü noktasında sizlerin yanında olacağız. Gebze’de ki polis talebi haklı bir talep. Polis sayımızda eksiklik var. Biz imkanlarımıza bir bakalım. Söz vermiş olmayalım ama Gebze bizim için önemli bir ilçe. Berberler odamızın bir günlük tatili bana aktarıldı. Tüm oda başkanları istiyorsa, hem fikirsek biz onu değerlendirir süreci başlatırız. Servis araçlarımız çok önemli ve hassasiyet içindeyiz. Çocuklarımız her gün okula gidip geliyor. Onların bakımı hepimizin görevi içinde yer alıyor. Denetim konusunda ilgili birimlerimiz yapıyor. Farklı denetimler için milli eğitimi talimatlandırırız. Onlarda herhangi olumsuzlukta yer alırlar” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.