Oda kongreleri belli oldu

Kocaeli 19.12.2017 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Oda kongreleri belli oldu

Kocaeli Esnaf Odaları Birliğine bağlı odaların bazılarının kongre tarihleri belli oldu. Şoförler, Kasaplar ve Terzilerin kongrelerinin gün ile saatleri açıklandı

Kocaeli Esnaf Odlarında kongre takvimleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, 1 Ocak ve 31 Mart 2018 tarihleri arasında, birlik çatısı altında bulunan bazı odaların kongrelerinin tarih saat ve yerleri belli oldu.  21 Ocak saat 11.00’de Şoförler ve Otomobilciler Odası fuar içerisinde bulunan Şehir Restoran’da kongrelerini gerçekleştirecekler. BELLİ OLDUKÇA PAYLAŞILACAK Yine önümüzdeki yıl Şubat ayı içerisinde, kongre tarihleri belli olan iki oda daha var. 4 Şubat’ta Kasaplar ve Celepler Odası Birlik Restoranda ve 21 Şubat ile Terziler Odası yine aynı restoranda kongrelerini düzenleyecek. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, “Bizim Şoförler Odası kongresi 21 Ocak’ta olacak. Odalar bize kongre tarihlerini verdikçe kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.  
Kocaeli Esnaf Odaları Birliğine bağlı odaların bazılarının kongre tarihleri belli oldu. Şoförler, Kasaplar ve Terzilerin kongrelerinin gün ile saatleri açıklandı

Kocaeli Esnaf Odlarında kongre takvimleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, 1 Ocak ve 31 Mart 2018 tarihleri arasında, birlik çatısı altında bulunan bazı odaların kongrelerinin tarih saat ve yerleri belli oldu.  21 Ocak saat 11.00’de Şoförler ve Otomobilciler Odası fuar içerisinde bulunan Şehir Restoran’da kongrelerini gerçekleştirecekler.

BELLİ OLDUKÇA PAYLAŞILACAK

Yine önümüzdeki yıl Şubat ayı içerisinde, kongre tarihleri belli olan iki oda daha var. 4 Şubat’ta Kasaplar ve Celepler Odası Birlik Restoranda ve 21 Şubat ile Terziler Odası yine aynı restoranda kongrelerini düzenleyecek. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, “Bizim Şoförler Odası kongresi 21 Ocak’ta olacak. Odalar bize kongre tarihlerini verdikçe kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.