Odlukaya 10 Yılını Değerlendirecek

Darıca 25.12.2018 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Odlukaya 10 Yılını Değerlendirecek

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim öncesinde tekrar aday olan Darıca Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Odlukaya 10 yıllık görev süresine ilişkin açıklamalar yapacak.

10 yıl boyunca Sırasöğütler Mahallesi'nde muhtarlık görevini sürdüren ve yeni dönemde de bu görevine devam etmek için tekrar aday olduğunu kamuoyu ile paylaşan Tuncay Odlukaya muhtarlık sürecini değerlendirecek. Muhtarlık görevini Önder Baysal'dan devralan ve mahallenin o dönemden bu tarihe dek yaşadığı değişim, aldığı hizmetler, sosyal donatılar, kurumların katkısı ve yatırımları ile değerlendirmeler yapacak olan Muhtar Odlukaya, "Mahallemize bir çok hizmetler geldi. Kurumlardan mahallemiz için talep ettiğimiz birçok hizmetin sağlanması da gerçekleşti. Taleplerimize duyarsız kalanlar da oldu. Eğitim, spor, kültürel, enerji gibi birçok alanda mahallemizin taleplerine duyarlılık gösteren ve bu eksiklikleri gideren kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Ancak aynı performansta mahallemizin sorun ve ihtiyaçlarına duyarsız kalanlarda oldu. Onlarıda eleştireceğim ve kamuoyu ile paylaşacağım. Bu açıklamalarım için bir sunum hazırlıyorum.Mahallede yaşayan vatandaşlarımız ve basınımızla bu sunumu gerçekleştireceğim."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim öncesinde tekrar aday olan Darıca Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Odlukaya 10 yıllık görev süresine ilişkin açıklamalar yapacak.

10 yıl boyunca Sırasöğütler Mahallesi'nde muhtarlık görevini sürdüren ve yeni dönemde de bu görevine devam etmek için tekrar aday olduğunu kamuoyu ile paylaşan Tuncay Odlukaya muhtarlık sürecini değerlendirecek. Muhtarlık görevini Önder Baysal'dan devralan ve mahallenin o dönemden bu tarihe dek yaşadığı değişim, aldığı hizmetler, sosyal donatılar, kurumların katkısı ve yatırımları ile değerlendirmeler yapacak olan Muhtar Odlukaya, "Mahallemize bir çok hizmetler geldi. Kurumlardan mahallemiz için talep ettiğimiz birçok hizmetin sağlanması da gerçekleşti. Taleplerimize duyarsız kalanlar da oldu. Eğitim, spor, kültürel, enerji gibi birçok alanda mahallemizin taleplerine duyarlılık gösteren ve bu eksiklikleri gideren kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Ancak aynı performansta mahallemizin sorun ve ihtiyaçlarına duyarsız kalanlarda oldu. Onlarıda eleştireceğim ve kamuoyu ile paylaşacağım. Bu açıklamalarım için bir sunum hazırlıyorum.Mahallede yaşayan vatandaşlarımız ve basınımızla bu sunumu gerçekleştireceğim."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.