19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrenciler Çayırova’da Kütüphaneden Çıkamayacak

Çayırova 09.02.2018 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öğrenciler Çayırova’da Kütüphaneden Çıkamayacak

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Çayırova Ortaokulunda; Şehit Polis Memuru Bayram Özdere isimli Z kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışı yapıldı.

HABERİN FOTOĞRAFLARINA  http://www.hedefgazetesi.com.tr/fotograflar-album-ogrenciler-cayirova-da-kutuphaneden-cikamayacak-235-1.html ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ   Çayırova Ortaokulu’nda yapılan Z Kütüphane açılışına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Âdem Gider, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı toplum destekli polis ekipleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Z Kütüphane açılış konuşmasını Çayırova Orta Okulu Müdiresi Havva Gülbeyaz yaptı. Gülbeyaz, “Z kütüphane çalışmalarına 2011 yılında başlandı. Nitelikli bir okul kütüphanesi öğrencilere hayat boyu öğrenmeyi aşılamalıdır. TEŞEKKÜR EDERİM Öğrencilere okumayı ve öğrenmeyi daha ileri bir seviyeye çıkarması için Z kütüphaneleri önemli bir adım olarak görmekteyiz. Z kütüphanelerin yaygınlaştırılması için çalışmalar yapmalıyız. Okulumuzda yapılmış olan 1000 adet kütüphane var. Kütüphanemizde de 8 adet bilgisayar bulunmakta. Bu hizmeti okulumuza kazandıran bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürümü borç biliyorum. Emniyet müdürlüğümüz katkıları ile yapılan okulumuza ve ilçemize kazandırılan Bayram Özderev ailesine başsağlığı diliyorum. Bütün şehitlerimiz şad olsun.” dedi. Çayırova Orta Okulu Müdiresi Havva Gülbeyaz’ın konuşmasının ardından okulda açılan kütüphaneye adı verilen Şehit Bayram Özdere’nin özgeçmişi okundu. ŞEHİDİMİZİN İSMİ YAŞATILACAK Okunan özgeçmişin ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen bir konuşma yaptı. Kaymakam Gözen, “Okulumuzun bir özelliği var. 6 ay gibi bir sürede okulumuz tamamlandı. Günümüzde gittikçe bu kütüphanelere ihtiyaçlar artmakta. Eğer çocuklarımızın hayatlarını planlayamadığımızda çocuklarımızı sokağa terk etmiş oluyoruz. Özellikle Kocaeli’de yoğun nüfusun olması bilgiye ulaşımın önündeki engelin kaldırılması gerekiyor. Kütüphanenin bütün Çayırova halkına hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehidimizin isminin burada yaşatılacak olması geçlerimizin ufkunu aydınlatacak bir meşale olarak aydınlatmasını ümit ediyoruz. Kütüphane sadece kitap değil, bilgiye muhtaç insanların bütünleştiği bir mekândır. ” diye konuştu. ÖĞRENCİLER EĞLENDİ Yapılan konuşmaların ardından Z Kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Öğrenciler polislere yakın ilgi gösterirken, toplum destekli polis ekipleri öğrencileri sosyal anlamda bilinçlendirdi. Kütüphane açılışına katılan protokol üyeleri öğrencilerle yakından ilgilenerek dersleri hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle satranç oynamayı da ihmal etmeyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kütüphane açılışında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı toplum destekli polis ekibi maskotu öğrencilerle keyifli vakitler geçirdi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Çayırova Ortaokulunda; Şehit Polis Memuru Bayram Özdere isimli Z kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışı yapıldı.

HABERİN FOTOĞRAFLARINA 

http://www.hedefgazetesi.com.tr/fotograflar-album-ogrenciler-cayirova-da-kutuphaneden-cikamayacak-235-1.html

ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

 

Çayırova Ortaokulu’nda yapılan Z Kütüphane açılışına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Âdem Gider, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı toplum destekli polis ekipleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Z Kütüphane açılış konuşmasını Çayırova Orta Okulu Müdiresi Havva Gülbeyaz yaptı. Gülbeyaz, “Z kütüphane çalışmalarına 2011 yılında başlandı. Nitelikli bir okul kütüphanesi öğrencilere hayat boyu öğrenmeyi aşılamalıdır.

TEŞEKKÜR EDERİM

Öğrencilere okumayı ve öğrenmeyi daha ileri bir seviyeye çıkarması için Z kütüphaneleri önemli bir adım olarak görmekteyiz. Z kütüphanelerin yaygınlaştırılması için çalışmalar yapmalıyız. Okulumuzda yapılmış olan 1000 adet kütüphane var. Kütüphanemizde de 8 adet bilgisayar bulunmakta. Bu hizmeti okulumuza kazandıran bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürümü borç biliyorum. Emniyet müdürlüğümüz katkıları ile yapılan okulumuza ve ilçemize kazandırılan Bayram Özderev ailesine başsağlığı diliyorum. Bütün şehitlerimiz şad olsun.” dedi. Çayırova Orta Okulu Müdiresi Havva Gülbeyaz’ın konuşmasının ardından okulda açılan kütüphaneye adı verilen Şehit Bayram Özdere’nin özgeçmişi okundu.

ŞEHİDİMİZİN İSMİ YAŞATILACAK

Okunan özgeçmişin ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen bir konuşma yaptı. Kaymakam Gözen, “Okulumuzun bir özelliği var. 6 ay gibi bir sürede okulumuz tamamlandı. Günümüzde gittikçe bu kütüphanelere ihtiyaçlar artmakta. Eğer çocuklarımızın hayatlarını planlayamadığımızda çocuklarımızı sokağa terk etmiş oluyoruz. Özellikle Kocaeli’de yoğun nüfusun olması bilgiye ulaşımın önündeki engelin kaldırılması gerekiyor. Kütüphanenin bütün Çayırova halkına hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehidimizin isminin burada yaşatılacak olması geçlerimizin ufkunu aydınlatacak bir meşale olarak aydınlatmasını ümit ediyoruz. Kütüphane sadece kitap değil, bilgiye muhtaç insanların bütünleştiği bir mekândır. ” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER EĞLENDİ

Yapılan konuşmaların ardından Z Kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Öğrenciler polislere yakın ilgi gösterirken, toplum destekli polis ekipleri öğrencileri sosyal anlamda bilinçlendirdi. Kütüphane açılışına katılan protokol üyeleri öğrencilerle yakından ilgilenerek dersleri hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle satranç oynamayı da ihmal etmeyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kütüphane açılışında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı toplum destekli polis ekibi maskotu öğrencilerle keyifli vakitler geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.