ÖĞRENCİLER BU HABER SİZİN İÇİN...

Kocaeli 08.01.2015 - 18:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ÖĞRENCİLER BU HABER SİZİN İÇİN...

KOCAELİ VALİSİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU AÇIKLADI; OKULLAR YARIN...

Gebze'de okullar yarın tatil Kocaeli'de yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite dahil tüm okullar 1 gün daha tatil yapacak. Cumartesi ve pazar günü ile birlikte öğrencilerin tatili 3 gün oldu. Vali Güzeloğlu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi; 09.01.2015 günü ilimizde eğitime bir gün ara verilecektir.Öğrencilerimizin güvenliği ve sağlığı her şeyden önemlidir. Okuyarak dinleniniz.
KOCAELİ VALİSİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU AÇIKLADI; OKULLAR YARIN...
Gebze'de okullar yarın tatil

Kocaeli'de yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite dahil tüm okullar 1 gün daha tatil yapacak. Cumartesi ve pazar günü ile birlikte öğrencilerin tatili 3 gün oldu.

Vali Güzeloğlu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi;

09.01.2015 günü ilimizde eğitime bir gün ara verilecektir.Öğrencilerimizin güvenliği ve sağlığı her şeyden önemlidir. Okuyarak dinleniniz.

basliksiz-8-001.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.