GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Öğrencilerin yol güvenliği sağlandı

Çayırova 26.10.2020 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Öğrencilerin yol güvenliği sağlandı

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAYIROVA’YA KALDIRIM İMALATI

Çayırova Şekerpınar Zübeyde Hanım Caddesi’nde yol güvenliği için kaldırım imalatı gerçekleştirildi. Şehir genelinde ulaşım projelerine büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesini amaçlıyor. Yol yapım çalışmalarının yanı sıra Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yayaların rahatı ve güvenliği için kaldırım imalatları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çayırova Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Şekerpınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin yol güvenliği için okul önünde kaldırım imalatı gerçekleştirildi.  580 METRE KALDIRIM İMALATI YAPILDI Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında caddenin okul kısmında 580 metre kaldırım imalatı gerçekleştirdi. Kaldırımlar 1.5 metre genişliğe sahipken yolun orta refüjüne de kaldırım yapılarak yoldan daha emniyetli geçişlerin yapılması sağlandı. Kocaeli’de yayaların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, kaldırım imalatlarına önem veriyor. Öğrenci velilerinin talebi üzerine Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapılan kaldırım imalatı ile öğrencilerin yol kenarında rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri sağlandı.  
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAYIROVA’YA KALDIRIM İMALATI

Çayırova Şekerpınar Zübeyde Hanım Caddesi’nde yol güvenliği için kaldırım imalatı gerçekleştirildi. Şehir genelinde ulaşım projelerine büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesini amaçlıyor. Yol yapım çalışmalarının yanı sıra Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yayaların rahatı ve güvenliği için kaldırım imalatları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çayırova Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Şekerpınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin yol güvenliği için okul önünde kaldırım imalatı gerçekleştirildi. 

580 METRE KALDIRIM İMALATI YAPILDI

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında caddenin okul kısmında 580 metre kaldırım imalatı gerçekleştirdi. Kaldırımlar 1.5 metre genişliğe sahipken yolun orta refüjüne de kaldırım yapılarak yoldan daha emniyetli geçişlerin yapılması sağlandı. Kocaeli’de yayaların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, kaldırım imalatlarına önem veriyor. Öğrenci velilerinin talebi üzerine Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapılan kaldırım imalatı ile öğrencilerin yol kenarında rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri sağlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.