19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğretmenlere ‘fidan’ bilgilendirmesi!

Darıca 03.09.2019 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Öğretmenlere ‘fidan’ bilgilendirmesi!

Darıca Belediyesi ile Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığında gerçekleşecek olan ‘İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı’ projesi kapsamında ilkokula yeni başlayacak öğrencilere dağıtılacak fidanlar için öğretmenlere proje hakkında bilgi verildi.

Darıca Belediyesi ile Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığında gerçekleşecek olan “İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı” projesi kapsamında ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilere dağıtılacak olan fidanlar için öğretmenlere proje hakkında bilgi verildi ve birinci sınıf öğretmenleriyle fidan dikimi yapıldı. İlkokula başlayacak öğrencilerin kendi adlarını yaşatacakları fidanların bulunduğu saksıların üzerinde "Bir Fidan Bizden Bir Orman Sizden" yazısı yer alırken, öğrenciler ilkokulu bitirinceye kadar fidanlarını bakıp büyütecekler. CAN SUYU OĞUZ’DAN Fidanların can suyunu veren Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, konuyla ilgili açıklama yaparak, “İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı” projesi kapsamında öğretmenlerimize proje hakkında bilgi verdik. Yaklaşık 3 bin 750 öğrencimizin yararlanacağı ve 2 bin 600 öğretmenin dahil olacağı proje ile eğitim- öğretim yılının ilk haftası fidan, toprak ve saksı dağıtılarak ağaç ve orman sevgisi aşılamayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın İlkokul hayatı bitinceye kadar sürecek olan bu çalışmamızda hem sorumluluk almayı öğreteceğiz hem de ağaç ve orman sevgisini aşılamış olacağız.” dedi.
Darıca Belediyesi ile Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığında gerçekleşecek olan ‘İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı’ projesi kapsamında ilkokula yeni başlayacak öğrencilere dağıtılacak fidanlar için öğretmenlere proje hakkında bilgi verildi.

Darıca Belediyesi ile Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığında gerçekleşecek olan “İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı” projesi kapsamında ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrencilere dağıtılacak olan fidanlar için öğretmenlere proje hakkında bilgi verildi ve birinci sınıf öğretmenleriyle fidan dikimi yapıldı. İlkokula başlayacak öğrencilerin kendi adlarını yaşatacakları fidanların bulunduğu saksıların üzerinde "Bir Fidan Bizden Bir Orman Sizden" yazısı yer alırken, öğrenciler ilkokulu bitirinceye kadar fidanlarını bakıp büyütecekler.

CAN SUYU OĞUZ’DAN

Fidanların can suyunu veren Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, konuyla ilgili açıklama yaparak, “İlk Ses, İlk Nefes, İlk Harf Ormanı” projesi kapsamında öğretmenlerimize proje hakkında bilgi verdik. Yaklaşık 3 bin 750 öğrencimizin yararlanacağı ve 2 bin 600 öğretmenin dahil olacağı proje ile eğitim- öğretim yılının ilk haftası fidan, toprak ve saksı dağıtılarak ağaç ve orman sevgisi aşılamayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın İlkokul hayatı bitinceye kadar sürecek olan bu çalışmamızda hem sorumluluk almayı öğreteceğiz hem de ağaç ve orman sevgisini aşılamış olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.