19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oğuz: “Dürüstlükten uzaklar!”

Siyaset 10.08.2020 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Oğuz: “Dürüstlükten uzaklar!”

ŞAYİR’İN BU PAYLAŞIMI ÇOK TARTIŞILACAK

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in  “KURBAN KESİM ALANI” projesini hayata geçirdiğine dair paylaşımının doğru olmadığını söyledi. Oğuz, yaptığı açıklamada Hamza Şayir’in sosyal medya hesabından Dilovası halkını aptal yerine koyarcasına seçim beyannamesinde yer alan “Kurban Kesim Alanı” projenin tam zamanında hayata geçirildiğine dair paylaşımının asılsız olduğu ve paylaşıma konu olan kesim alanının özel bir kursa ait olduğunu dile getirdi. Kurban kesimlerinin ücretli olarak gerçekleştirildiği alanda, bununda bir hizmetmiş gibi halka sunulması ahlaksızlıktır. DÜRÜSTLÜKTEN UZAKLAŞMIŞLAR Ercan Oğuz; “Bunlarda siyasi ahlak kalmadığı gibi dürüstlükten de uzaklaşmışlar. Yaklaşık iki senedir elle tutulur bir icraatını görmediğimiz Belediye Başkanı 5 yılı Patates, Soğan ve Yufka dağıtarak geçireceğe benziyor. Yaptığı sözde icraatlerle sürekli tribünlere oynayan Hamza Şayir 5 yılı doldurmak için başkasına ait hizmeti kendi hizmetiymiş gibi göstererek görev süresini doldurmaya çalışıyor. ÖZÜR DİLEYİN Söz konusu kesim alanının ilgili kuruma neden ve nasıl tahsis edildiği bunun karşılığında kimin ne aldığı merak konusu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir iyi bilsin ki Yeniden Refah Partisi olarak verdiği tüm sözlerin takipçisi olacağız. İlçe menfaatine olan çalışmaları alkışlayacağız, varsa hataları, yanlışları karşı çıkacağız. Kurban Kesim Alanı hakkında yalan beyanından dolayı Dilovası halkından özür dileyin, konu ile ilgili bir açıklama yapın. Dilovalıların yerlerini kurumlara ve şahıslara peşkeş çekmekten vazgeçin.”
ŞAYİR’İN BU PAYLAŞIMI ÇOK TARTIŞILACAK

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in  “KURBAN KESİM ALANI” projesini hayata geçirdiğine dair paylaşımının doğru olmadığını söyledi.

Oğuz, yaptığı açıklamada Hamza Şayir’in sosyal medya hesabından Dilovası halkını aptal yerine koyarcasına seçim beyannamesinde yer alan “Kurban Kesim Alanı” projenin tam zamanında hayata geçirildiğine dair paylaşımının asılsız olduğu ve paylaşıma konu olan kesim alanının özel bir kursa ait olduğunu dile getirdi. Kurban kesimlerinin ücretli olarak gerçekleştirildiği alanda, bununda bir hizmetmiş gibi halka sunulması ahlaksızlıktır.

DÜRÜSTLÜKTEN UZAKLAŞMIŞLAR

Ercan Oğuz; “Bunlarda siyasi ahlak kalmadığı gibi dürüstlükten de uzaklaşmışlar. Yaklaşık iki senedir elle tutulur bir icraatını görmediğimiz Belediye Başkanı 5 yılı Patates, Soğan ve Yufka dağıtarak geçireceğe benziyor. Yaptığı sözde icraatlerle sürekli tribünlere oynayan Hamza Şayir 5 yılı doldurmak için başkasına ait hizmeti kendi hizmetiymiş gibi göstererek görev süresini doldurmaya çalışıyor.

ÖZÜR DİLEYİN

Söz konusu kesim alanının ilgili kuruma neden ve nasıl tahsis edildiği bunun karşılığında kimin ne aldığı merak konusu. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir iyi bilsin ki Yeniden Refah Partisi olarak verdiği tüm sözlerin takipçisi olacağız. İlçe menfaatine olan çalışmaları alkışlayacağız, varsa hataları, yanlışları karşı çıkacağız. Kurban Kesim Alanı hakkında yalan beyanından dolayı Dilovası halkından özür dileyin, konu ile ilgili bir açıklama yapın. Dilovalıların yerlerini kurumlara ve şahıslara peşkeş çekmekten vazgeçin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.