Okçular, 'Germiyan' yolcusu!

Spor 30.08.2019 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Okçular, 'Germiyan' yolcusu!

Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü geleneksel okçuluk branşı sporcuları, 5. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali için yola çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü geleneksel okçuluk branşı Kütahya’nın Germiyan ilçesinde yapılacak olan 5. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivaline katılacak. Kütahya Belediyesi ve Dünya Etno Spor Konfederasyonu’nun da katkılarıyla düzenlenen festival, 30 Ağustos tarihinde Kütahya Valilik Binası önünden kortej ile başlayacak ve 1 Eylül tarihine kadar sürecek. Büyükşehirli geleneksel okçular; menzil, puta ve darp kategorilerinde birincilik için mücadele edecek. YARIŞMAYA HAZIRLAR 28 sporcu ile müsabakalara katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcuları, Seka Sporcu Eğitim Merkezi içerisinde bulunan Geleneksel Okçuluk Talimgahı’nda sıkı bir kamp dönemi geçirdi. Kamp boyunca antrenmanlarda toplamda 5 bin ok gezledi.

Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü geleneksel okçuluk branşı sporcuları, 5. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali için yola çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü geleneksel okçuluk branşı Kütahya’nın Germiyan ilçesinde yapılacak olan 5. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivaline katılacak. Kütahya Belediyesi ve Dünya Etno Spor Konfederasyonu’nun da katkılarıyla düzenlenen festival, 30 Ağustos tarihinde Kütahya Valilik Binası önünden kortej ile başlayacak ve 1 Eylül tarihine kadar sürecek. Büyükşehirli geleneksel okçular; menzil, puta ve darp kategorilerinde birincilik için mücadele edecek.

YARIŞMAYA HAZIRLAR

28 sporcu ile müsabakalara katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcuları, Seka Sporcu Eğitim Merkezi içerisinde bulunan Geleneksel Okçuluk Talimgahı’nda sıkı bir kamp dönemi geçirdi. Kamp boyunca antrenmanlarda toplamda 5 bin ok gezledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.