Oktay Demircan Gebzespor’da

Spor 14.02.2018 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Oktay Demircan Gebzespor’da

GEBZELİ OKTAY YUVAYA GERİ DÖNDÜ

Gebzespor, Niğde Belediyespor’un başarılı sağ beki Oktay Demircan’ı transfer etti. Gebzespor alt yapısında yetişip profesyonel olan 28 yaşındaki oyuncu, yıllar sonra Gebzespor’a geri döndü. 2007-2010 yılları arasında Gebzespor formasıyla 2.Lig’de mücadele eden ve ardından TFF 1.Lig ekibi Kartalspor’a transfer olarak adından sıkça söz ettirmeye başlayan Oktay, Kartalspor’un yanı sıra dönemin bir başka 1.Lig ekibi 1461 Trabzon forması da giydi. 1.LİG’DE 112 MAÇI VAR 1.Lig’de toplamda 112 maçı bulunan Oktay, 2.Lig’de de yine 112 maçta görev yaptı. Sezon başında 2.Lig ekibi Niğde Belediyespor’a transfer olan Gebzeli Oktay, Niğde ekibi ile yollarını ayırarak Gebzespor ile anlaşmaya vardı. Oktay, mor beyazlılarla ilk antrenmanına bugün çıktı.   Oktay Demircan, Gebzespor ile ilk antrenmanına bugün çıktı  
GEBZELİ OKTAY YUVAYA GERİ DÖNDÜ

Gebzespor, Niğde Belediyespor’un başarılı sağ beki Oktay Demircan’ı transfer etti. Gebzespor alt yapısında yetişip profesyonel olan 28 yaşındaki oyuncu, yıllar sonra Gebzespor’a geri döndü. 2007-2010 yılları arasında Gebzespor formasıyla 2.Lig’de mücadele eden ve ardından TFF 1.Lig ekibi Kartalspor’a transfer olarak adından sıkça söz ettirmeye başlayan Oktay, Kartalspor’un yanı sıra dönemin bir başka 1.Lig ekibi 1461 Trabzon forması da giydi.

1.LİG’DE 112 MAÇI VAR

1.Lig’de toplamda 112 maçı bulunan Oktay, 2.Lig’de de yine 112 maçta görev yaptı. Sezon başında 2.Lig ekibi Niğde Belediyespor’a transfer olan Gebzeli Oktay, Niğde ekibi ile yollarını ayırarak Gebzespor ile anlaşmaya vardı. Oktay, mor beyazlılarla ilk antrenmanına bugün çıktı.

 

Oktay Demircan, Gebzespor ile ilk antrenmanına bugün çıktı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.