OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK SORUNU OLMAYACAK!

Kocaeli 05.02.2018 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİK SORUNU OLMAYACAK!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’dan kesin talimat…

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi açılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Okul önlerindeki güvenliğe dikkat çeken Vali Aksoy, Okul çevresinde öğrenci, öğretmen ve veliler haricinde grupların bulundurulmaması konusunda da güvenlik güçlerimiz çalışmalarına devam ediyor.” dedi. EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Eğitim öğretimin ikinci dönemi dün itibariyle başladı. Eğitim bizim en önem verdiğimiz alanların başında geliyor. Burada okul idarelerine görev düştüğü kadar velilere de görev düşüyor. Tek temennimiz öğrencilerimizin en güzel şekilde yetişmesidir” dedi. OKULLARDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Konuşmasında güvenlik konusuna da değinen Vali Aksoy, “Ayrıca okullarımızda ki güvenlik konusunu da önem veriyoruz. Her okulda güvenlik görevlisi projemizde çalışmalar devam ediyor. Okul çevresinde öğrenci, öğretmen ve veliler haricinde grupların bulundurulmaması konusunda da güvenlik güçlerimiz çalışmalarına devam ediyor. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yönelmemesi adına çevre iş yerlerinde tek sigara satışının yasaklanması konusunda tedbirlerimizi de aldık. Zaten normalde 18 yaş altıya sigara satışı yasak. Fakat tek sigara konusu gibi durumlarda önlemlerimizi ciddi şekilde aldık” ifadelerinde bulundu.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’dan kesin talimat…

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi açılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Okul önlerindeki güvenliğe dikkat çeken Vali Aksoy, Okul çevresinde öğrenci, öğretmen ve veliler haricinde grupların bulundurulmaması konusunda da güvenlik güçlerimiz çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Eğitim öğretimin ikinci dönemi dün itibariyle başladı. Eğitim bizim en önem verdiğimiz alanların başında geliyor. Burada okul idarelerine görev düştüğü kadar velilere de görev düşüyor. Tek temennimiz öğrencilerimizin en güzel şekilde yetişmesidir” dedi.

OKULLARDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Konuşmasında güvenlik konusuna da değinen Vali Aksoy, “Ayrıca okullarımızda ki güvenlik konusunu da önem veriyoruz. Her okulda güvenlik görevlisi projemizde çalışmalar devam ediyor. Okul çevresinde öğrenci, öğretmen ve veliler haricinde grupların bulundurulmaması konusunda da güvenlik güçlerimiz çalışmalarına devam ediyor. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yönelmemesi adına çevre iş yerlerinde tek sigara satışının yasaklanması konusunda tedbirlerimizi de aldık. Zaten normalde 18 yaş altıya sigara satışı yasak. Fakat tek sigara konusu gibi durumlarda önlemlerimizi ciddi şekilde aldık” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.