OKUL SPORLARININ PARLAYAN YILDIZI: ANİBAL

Spor 08.03.2017 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

OKUL SPORLARININ PARLAYAN YILDIZI: ANİBAL

  Anibal Anadolu Lisesi 2016 2017 Eğitim öğretim yılında Kocaeli’nde kupa bırakmadı. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan DUMAN yönetiminde okul sporlarında Kocaeli’nde okul sporlarının birçoğunda üstün başarılar elde ederek, Kocaeli’ni temsil etmeye hak kazandı. Anibal Anadolu Lisesi kısıtlı imkanlarına rağmen Hentbol, Futsal  gibi salon sporları dahil Atletizm, Güreş, Boks gibi spor dallarında da  katıldığı bütün müsabakalardan kupa ve madalyalar ile döndü. Okul Müdürü Turan ATİLLA ‘Spor salonu olmayan bir okul olarak salon sporlarında almış olduğumuz başarılar bizleri çok mutlu etti. Akademik anlamda başarılı olan öğrencilerimizin sporda da başarılı olması bizlere, çocuklarımıza imkan verildiğinde neleri başarabileceklerini  gösterdi. Okul bahçecimiz spor yapmaya çok elverişli olmadığı halde, bu başarı da özverili çalışmaları ile kazandığı bu dereceler için başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Gökhan Duman olmak üzere tüm öğrencilerimiz can-ı gönülden kutluyoruz’ dedi. Okulun 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında elde ettiği başarılar; 1-Futsal İl Birincisi-Balıkesir Burhaniye’de yapılacak Bölge elemelerine katılmaya hak kazandı 2-Hentbol İl üçüncüsü-Sakarya Hendek te yapılan Bölge elemelerinde Bölge ikincisi oldu 3-Kız Atletizm Takımı İl Birincisi 4-10.sınıf Öğrencisi Cihat GARİP Güreşte 63 kg da Sakarya da bölge üçüncüsü oldu Türkiye Finallerine katılacak 5-12.sınıf öğrencisi Zekeriya KAHCECİ Boksta 69 kg da İl İkincisi oldu 6-10.sınıfı öğrencisi Mert AYDIN 64 KG Karate de il üçüncüsü oldu.

 

Anibal Anadolu Lisesi 2016 2017 Eğitim öğretim yılında Kocaeli’nde kupa bırakmadı. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan DUMAN yönetiminde okul sporlarında Kocaeli’nde okul sporlarının birçoğunda üstün başarılar elde ederek, Kocaeli’ni temsil etmeye hak kazandı. Anibal Anadolu Lisesi kısıtlı imkanlarına rağmen Hentbol, Futsal  gibi salon sporları dahil Atletizm, Güreş, Boks gibi spor dallarında da  katıldığı bütün müsabakalardan kupa ve madalyalar ile döndü.

Okul Müdürü Turan ATİLLA ‘Spor salonu olmayan bir okul olarak salon sporlarında almış olduğumuz başarılar bizleri çok mutlu etti. Akademik anlamda başarılı olan öğrencilerimizin sporda da başarılı olması bizlere, çocuklarımıza imkan verildiğinde neleri başarabileceklerini  gösterdi. Okul bahçecimiz spor yapmaya çok elverişli olmadığı halde, bu başarı da özverili çalışmaları ile kazandığı bu dereceler için başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Gökhan Duman olmak üzere tüm öğrencilerimiz can-ı gönülden kutluyoruz’ dedi.

Okulun 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında elde ettiği başarılar;

1-Futsal İl Birincisi-Balıkesir Burhaniye’de yapılacak Bölge elemelerine katılmaya hak kazandı

2-Hentbol İl üçüncüsü-Sakarya Hendek te yapılan Bölge elemelerinde Bölge ikincisi oldu

3-Kız Atletizm Takımı İl Birincisi

4-10.sınıf Öğrencisi Cihat GARİP Güreşte 63 kg da Sakarya da bölge üçüncüsü oldu Türkiye Finallerine katılacak

5-12.sınıf öğrencisi Zekeriya KAHCECİ Boksta 69 kg da İl İkincisi oldu

6-10.sınıfı öğrencisi Mert AYDIN 64 KG Karate de il üçüncüsü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.