19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Okullar zamanında açılacak mı?

Kocaeli 03.08.2016 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Okullar zamanında açılacak mı?

Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk'teki Gündem Özel programında bu konuda şu açıklamaları yaptı:

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kamuda başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çok sayıda öğretmen açığa alınmıştı. Bu gelişme sonrasında kamuoyunda 'eğitim zamanında başlayacak mı?' sorusu gündeme gelmişti. Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamada okulların zamanında açılacağını ve 15 bin yeni öğretmenin alınacağını belirtti   Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk'teki Gündem Özel programında bu konuda şu açıklamaları yaptı: "Şu anda zannediyorum 23 bin civarında öğretmen açığa alındı. Dolayısıyla ders sezonu geliyor, öğretmen ihtiyacı var. Bu yüzden 15 bin öğretmen alınması konusunda bir karar aldık ve Milli Eğitim Bakanlığı'na talimat verdik. Sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. Okul açılma tarihinde ise erteleme ihtimali söz konusu değil, okullar zamanında açılacak."  
Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk'teki Gündem Özel programında bu konuda şu açıklamaları yaptı:

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kamuda başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çok sayıda öğretmen açığa alınmıştı. Bu gelişme sonrasında kamuoyunda 'eğitim zamanında başlayacak mı?' sorusu gündeme gelmişti. Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamada okulların zamanında açılacağını ve 15 bin yeni öğretmenin alınacağını belirtti

 

Başbakan Binali Yıldırım, CNN Türk'teki Gündem Özel programında bu konuda şu açıklamaları yaptı:

"Şu anda zannediyorum 23 bin civarında öğretmen açığa alındı. Dolayısıyla ders sezonu geliyor, öğretmen ihtiyacı var. Bu yüzden 15 bin öğretmen alınması konusunda bir karar aldık ve Milli Eğitim Bakanlığı'na talimat verdik. Sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. Okul açılma tarihinde ise erteleme ihtimali söz konusu değil, okullar zamanında açılacak."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.