Okuma Sanatı Kulübü’nden çocuklar için kütüphane

Dilovası 22.10.2020 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Okuma Sanatı Kulübü’nden çocuklar için kütüphane

Dilovası, Diliskelesi Fatma Seher Anaokulu’nda Okuma Sanatı Kulübü’nün katkılarıyla kütüphane açılışı yapıldı. Okuma Sanatı Kulübü geçtiğimiz Eylül ayında hayatını kaybeden Okuma Sanatı Kulübü  üyesi merhume Kübra Aydoğdu’nun adını ve hatırasını yaşatmak için bir kütüphane projesi başlatmıştı. Başlatılan proje kapsamında Dilovası Diliskelesi Mahallesi Fatma Seher Anaokulu’na “Kübra Aydoğdu Anne Kütüphanesi”  adında çocuk kütüphanesi yapıldı. Kütüphanenin açılışı Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, İlçe Milli Eğitim müdürü Murat Balay, Nüfus müdürü Hasan İstif, Şube müdürü Muammer Köse, Mahalle muhtarı Mehmet Özay, Okul Müdürü ve Okuma Sanatı Ekibi’nin katılımları ile gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce destek veren firmalara teşekkür sertifikası takdim edildi. Yapılan kütüphane ile beraber Okuma Sanatı Kulübü Dilovası bölgesinde 8, toplamda 53. Kütüphanenin kurulmasında önemli rol oynadı.

Dilovası, Diliskelesi Fatma Seher Anaokulu’nda Okuma Sanatı Kulübü’nün katkılarıyla kütüphane açılışı yapıldı.

Okuma Sanatı Kulübü geçtiğimiz Eylül ayında hayatını kaybeden Okuma Sanatı Kulübü  üyesi merhume Kübra Aydoğdu’nun adını ve hatırasını yaşatmak için bir kütüphane projesi başlatmıştı. Başlatılan proje kapsamında Dilovası Diliskelesi Mahallesi Fatma Seher Anaokulu’na “Kübra Aydoğdu Anne Kütüphanesi”  adında çocuk kütüphanesi yapıldı. Kütüphanenin açılışı Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, İlçe Milli Eğitim müdürü Murat Balay, Nüfus müdürü Hasan İstif, Şube müdürü Muammer Köse, Mahalle muhtarı Mehmet Özay, Okul Müdürü ve Okuma Sanatı Ekibi’nin katılımları ile gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce destek veren firmalara teşekkür sertifikası takdim edildi. Yapılan kütüphane ile beraber Okuma Sanatı Kulübü Dilovası bölgesinde 8, toplamda 53. Kütüphanenin kurulmasında önemli rol oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.