Okur'a Önemli Görev!

Gebze 05.02.2018 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Okur'a Önemli Görev!

Türkiye’nin sanayi başkenti Kocaeli’nin etkin isimlerinden, TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Okur, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanı oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Gebze İlçe Başkanlığı görevinden başlayarak Kocaeli Milletvekilliği ve akabinde genel merkezde üst düzey çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Ali Okur, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanı oldu. Ülkemizin öncü teknoloji geliştirme bölgelerinden TÜBİTAK Marmara Teknokentte Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mehmet Ali Okur, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında bakan danışmanı olarak bugün itibariyle göreve başladı. Sonuç odaklı yaklaşımıyla bilinen, aktif ve girişkenliğiyle dikkat çeken Mehmet Ali Okur’un Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığındaki görev alanı, önümüzdeki günlerde belli olacak. 
Türkiye’nin sanayi başkenti Kocaeli’nin etkin isimlerinden, TÜBİTAK Marmara Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Okur, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanı oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Gebze İlçe Başkanlığı görevinden başlayarak Kocaeli Milletvekilliği ve akabinde genel merkezde üst düzey çeşitli görevlerde bulunan Mehmet Ali Okur, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanı oldu.

Ülkemizin öncü teknoloji geliştirme bölgelerinden TÜBİTAK Marmara Teknokentte Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mehmet Ali Okur, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında bakan danışmanı olarak bugün itibariyle göreve başladı.

Sonuç odaklı yaklaşımıyla bilinen, aktif ve girişkenliğiyle dikkat çeken Mehmet Ali Okur’un Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığındaki görev alanı, önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.