Olası erken seçimde iddialıyız!

Siyaset 16.07.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Olası erken seçimde iddialıyız!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, basın toplantısı düzenledi. Türel, gündemle alakalı değerlendirmelerde bulundu. Olası erken seçime “hazırız” mesajı verirken “yerelde hizmet yok” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin ilgi gösterdiği sabah kahvaltısında konuşan Başkan Mustafa Türel, “15 Temmuz bu milletin zaferidir, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, gazilerimize şifa diliyorum” yorumunu yaptı. Pandemi süreci nedeniyle basının karşısına çıkmakta geciktiklerini kaydeden Türel, “Aslında geç bir buluşma oldu, salgın süreci nedeniyle bugüne kısmet oldu” yorumunu yaptı. HİZMETLER AZ VE SINIRLI SAYIDA Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Ayasofya kararını doğru buluyor, teşekkür ediyorum. Sırf eleştirmek için eleştiri hiçbir zaman yapmadık. Doğruya doğru demesini biliriz. Yerelde birkaç yapılan şey var. Mesela; kamyoncular garajı ve adliye binası. Trafik büyük bir dert olarak duruyor. Hizmetler yetersiz ve sıkıntılı. Gebze’nin daha çok hizmet alması gerekiyor. Bizim isteğimiz Gebze’nin mutlu olması. Bundan sonra daha çok sahada olacağız” dedi. SAADET PARTİSİ HER ZAMAN HAZIR Olası erken seçim sorusu üzerine yanıt veren Başkan Türel, “Pek tabi erken seçime hazır ve iddialıyız. Biz kadar teşkilatı yayın olan başka parti yok. Her zaman hazırız her zaman iddialıyız. Saadet Partisi bugüne kadar bu ülkeye hizmet etti bundan sonra yine edecektir. Bugüne kadarki seçim sonuçları istediğimiz gibi olmadı. Ancak bunu tersine çevirecek olan bizleriz. Saha çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz, inşallah başarılı olacağız, çalışmalarımız artarak sürecek” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, basın toplantısı düzenledi. Türel, gündemle alakalı değerlendirmelerde bulundu. Olası erken seçime “hazırız” mesajı verirken “yerelde hizmet yok” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin ilgi gösterdiği sabah kahvaltısında konuşan Başkan Mustafa Türel, “15 Temmuz bu milletin zaferidir, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, gazilerimize şifa diliyorum” yorumunu yaptı. Pandemi süreci nedeniyle basının karşısına çıkmakta geciktiklerini kaydeden Türel, “Aslında geç bir buluşma oldu, salgın süreci nedeniyle bugüne kısmet oldu” yorumunu yaptı.

HİZMETLER AZ VE SINIRLI SAYIDA

Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Ayasofya kararını doğru buluyor, teşekkür ediyorum. Sırf eleştirmek için eleştiri hiçbir zaman yapmadık. Doğruya doğru demesini biliriz. Yerelde birkaç yapılan şey var. Mesela; kamyoncular garajı ve adliye binası. Trafik büyük bir dert olarak duruyor. Hizmetler yetersiz ve sıkıntılı. Gebze’nin daha çok hizmet alması gerekiyor. Bizim isteğimiz Gebze’nin mutlu olması. Bundan sonra daha çok sahada olacağız” dedi.

SAADET PARTİSİ HER ZAMAN HAZIR

Olası erken seçim sorusu üzerine yanıt veren Başkan Türel, “Pek tabi erken seçime hazır ve iddialıyız. Biz kadar teşkilatı yayın olan başka parti yok. Her zaman hazırız her zaman iddialıyız. Saadet Partisi bugüne kadar bu ülkeye hizmet etti bundan sonra yine edecektir. Bugüne kadarki seçim sonuçları istediğimiz gibi olmadı. Ancak bunu tersine çevirecek olan bizleriz. Saha çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz, inşallah başarılı olacağız, çalışmalarımız artarak sürecek” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.