OLFED’den görkemli kahvaltı

Gebze 11.12.2017 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

OLFED’den görkemli kahvaltı

OLFED AİLESİ YAKLAŞAN KONGRE ÖNCESİNDE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED), önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde il, ilçe ve köy derneklerinin önde gelen isimleriyle kahvaltıda buluştu. OLFED Başkanı Murat Güzel’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programına yoğun bir katılımın olduğu gözlenirken, kahvaltı sonrasında söz alarak duygularını dile getiren dernek başkanları ve yöneticileri, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. GÜZEL: EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VERECEĞİZ Gebze Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltı programı oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken, OLFED Başkanı Murat Güzel, tüm konukları kapıda karşılayarak tüm masaları tek tek dolaştı. Başkan Güzel yaptığı konuşmada, ‘’ Bir olmak için, birlik olmak için, iri olmak için, güçlü olmak için bir araya geldik. Hemşehrilerimizin dayanışmasının sağlanması, birlik ve beraberliğin temin edilmesi için gayret gösterilmeli, bunu yaparken de adalet ve hakkaniyetten de şaşmadan davranılmalıdır. El ele, gönül gönüle vererek güçlerimizi birleştirerek hemşehrilerimize yeni ufuklar açmalıyız. Güzel ve huzur dolu aydınlık yarınlarda buluşacağımıza inanıyorum’’dedi. BAŞKAN GÜZEL’DEN TEŞEKKÜR Murat Güzel kahvaltı programına katılan tüm isimlere  tek tek teşekkür ederek, ‘’Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu’muzun istişare toplantısına katılan; Bursa Oltulular, Kadıköy Oltulular, Gebze Oltulular, Darıca Oltulular, Kartal Oltulular, Bursa Sülünkaya, Bursa Çayüstü, Bursa Toprakkaleliler, İstanbul Çataklılar, Darıca Yolboyu Dernek başkanlarıma ve yönetimlerine, KEDFE kurucu başkanım sayın Gencay Yıldıztekin’e, Kocaeli Erzurumlular dernek başkanı sayın Avni Gözütok beye, İşadamı sayın Erkan Ayan beye, iş adamı Mustafa Yıldıztekin beye ve çok kıymetli hemşerilerime katılımlarından dolayı OLFED yönetim kurulu adına teşekkür ederim’’diyerek sözlerini noktaladı.   OLFED Başkanı Murat Güzel   Başkan Güzel’e isminin de yazılı olduğu Erzurumspor forması hediye edildi.   Görkemli kahvaltıya katılım yoğun oldu.   Başkan Güzel ve KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin objetiflerimize böyle poz verdi.   Kahvaltıya il, ilçe ve köy derneklerinin önde gelen isimleri de katıldı.   OLFED Başkanvekili İsrafil Kamacı, misafirler ile yakından ilgilendi.    KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Erzurum ve Oltulu hemşehrilerini selamladı.          
OLFED AİLESİ YAKLAŞAN KONGRE ÖNCESİNDE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED), önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde il, ilçe ve köy derneklerinin önde gelen isimleriyle kahvaltıda buluştu.

OLFED Başkanı Murat Güzel’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programına yoğun bir katılımın olduğu gözlenirken, kahvaltı sonrasında söz alarak duygularını dile getiren dernek başkanları ve yöneticileri, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

GÜZEL: EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VERECEĞİZ

Gebze Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltı programı oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken, OLFED Başkanı Murat Güzel, tüm konukları kapıda karşılayarak tüm masaları tek tek dolaştı. Başkan Güzel yaptığı konuşmada, ‘’ Bir olmak için, birlik olmak için, iri olmak için, güçlü olmak için bir araya geldik. Hemşehrilerimizin dayanışmasının sağlanması, birlik ve beraberliğin temin edilmesi için gayret gösterilmeli, bunu yaparken de adalet ve hakkaniyetten de şaşmadan davranılmalıdır. El ele, gönül gönüle vererek güçlerimizi birleştirerek hemşehrilerimize yeni ufuklar açmalıyız. Güzel ve huzur dolu aydınlık yarınlarda buluşacağımıza inanıyorum’’dedi.

BAŞKAN GÜZEL’DEN TEŞEKKÜR

Murat Güzel kahvaltı programına katılan tüm isimlere  tek tek teşekkür ederek, ‘’Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu’muzun istişare toplantısına katılan; Bursa Oltulular, Kadıköy Oltulular, Gebze Oltulular, Darıca Oltulular, Kartal Oltulular, Bursa Sülünkaya, Bursa Çayüstü, Bursa Toprakkaleliler, İstanbul Çataklılar, Darıca Yolboyu Dernek başkanlarıma ve yönetimlerine, KEDFE kurucu başkanım sayın Gencay Yıldıztekin’e, Kocaeli Erzurumlular dernek başkanı sayın Avni Gözütok beye, İşadamı sayın Erkan Ayan beye, iş adamı Mustafa Yıldıztekin beye ve çok kıymetli hemşerilerime katılımlarından dolayı OLFED yönetim kurulu adına teşekkür ederim’’diyerek sözlerini noktaladı.

 

OLFED Başkanı Murat Güzel

 

Başkan Güzel’e isminin de yazılı olduğu Erzurumspor forması hediye edildi.

 

Görkemli kahvaltıya katılım yoğun oldu.

 

Başkan Güzel ve KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin objetiflerimize böyle poz verdi.

 

Kahvaltıya il, ilçe ve köy derneklerinin önde gelen isimleri de katıldı.

 

OLFED Başkanvekili İsrafil Kamacı, misafirler ile yakından ilgilendi.

 

 KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Erzurum ve Oltulu hemşehrilerini selamladı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.